fbpx

Tuš podprl mlade slovenske smučarske upe

Tuš je v letošnji smučarski sezoni postal ponosni zlati sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc. Podporo so nadgradili tudi s posebnim skladom, v katerega so novembra in decembra lani namenili odstotek od vsakega prodanega izdelka Tuševe blagovne znamke. Kupci so projekt aktivno spodbujali in smučarski upi so na posebni podelitvi prejeli kar 69.638 evrov.

Letošnja smučarska sezona je že pri koncu, vendar ravno s podporo treningov in kondicijskih priprav skozi celo leto smučarji ostanejo v formi in napredujejo. Smučarska zveza Slovenije pa kot največji izziv pri tovrstnih aktivnostih omenja zagotovitev finančnih sredstev. Nemalokrat so donatorji in sponzorji tisti, ki sploh omogočijo nekatere priprave, ali pa se te izvajajo v manj optimalnih pogojih. Tuš je ponosen, da je uspel zagotoviti levji delež sredstev za aktivnosti, ki bodo potekale med aprilom in julijem in pomembno prispevale k razvoju slovenskega smučanja. V okviru sredstev bo Tuš mladim smučarjem omogočil izvedbo naslednjih priprav in treningov.

Aktivna promocija enega najbolj razširjenih slovenskih športov in odziv kupcev je dokaz, da v Sloveniji želimo aktivno podpreti mlade talente in jih spodbuditi, da Slovenijo ponesejo med smučarsko elito. V okviru projekta, pri čemer so oblikovali tudi posebno spletno stranwww.nasezvezde.si z vsemi informacijami o zbranih sredstvih in predstavitvijo naših upov, so namreč celotnemu projektu namenili transparentno spremljanje višine zbranih sredstev. Zvestim kupcem se zahvaljujejo za vso podporo, spodbujanje in navijanje za naše smučarje.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
nasezvezde.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!