Umetniki ponovno narišejo obupne risbe, ki so jih ustvarili pred leti, in primerjava je neverjetna
V zraku · buzz buzz

Umetniki, ki imajo dar za risanje, se dobro zavedajo, da nihče ni zgolj prejel pisala v roke in ustvaril najbolj epsko sliko, temveč je vsak nekje začel. Izziv ‘Draw me Again” najbolj dokazuje, da je treba vložiti veliko časa in truda v izpopolnjevanje, ki te lahko pripelje do mesta najboljšega.

Verjetno je najlažje občudovati umetnine velikanov in se počutiti mizerno, ker te stopnje znanja še nimate. A zagnani umetniki vedo, da izpopolnjevanje zahteva veliko časa. Vsak ‘genij’ je nekje začel, izziv Draw me Again pa je najboljši način, s katerim boste preverili, koliko ste napredovali.

Pravila izziva so preprosta – poustvariti morate staro fotografijo in jo primerjati. Tako so v galeriji slik nastale različne fotografije, ki dokazujejo, da se z zagnanostjo lahko vse doseže.

Galerija slik – Risbe nekoč in danes

Dve leti vaje vsak danOdpri galerijo

edinstveni 13 ljudi, ki so tako edinstveni, da so verjetno z drugega planeta Narodna galerija_DSC5982 Častitljivih sto let Narodne galerije: sprehod po umetnosti IBM_CSC_2018_4 Začetek misije IBM Corporate Service CORPS v Sloveniji 39929199_514975992298884_3813732750402256896_n 5 prikritih resnic, kako nastane popolna fotografija, ki nam jih blogerke ne želijo razkriti · · · ·