02-e1539904275669-1024x599
V zraku · tehnologija · gadgeti

Počasi bomo lahko pozabili na dvominutno drgnjenje z zobno ščetko. UNOBRUSH je redefiniral čiščenje zob in izumil pametno ščetko, ki v šestih sekundah ubije 99,9 % bakterij. Torej boste kar 95 % manj časa namenili zobni higieni.

UNOBRUSH, naprava, ki je na Kickstarterju zbrala veliko več od želenih 15 dolarskih tisočakov, rešuje večino težav čiščenja zob, kot sta prenežno ali pregrobo ščetkanje. Ker pa so zobje čisti v šestih sekundah, tudi čiščenje po vsaki jedi ne bo več zamudno.

Napravo so izdelali na Danskem, sestavlja pa jo lično narejena ‘shramba’, v kateri se, iz posebne pene izdelani ustni del, dezinficira z ultravijolično svetlobo, baterija pa napolni.

‘Pena’, v katero po domače povedano ‘ugriznemo’, prekrije celotno površino zob in dlesni, zato vse čisti sočasno. Od tod tudi velik prihranek časa.

‘Pena’ ima posebno strukturo, v katero se ujamejo mikroorganizmi, zato je tudi tozadevno čiščenje učinkovito. Med čiščenjem se zaradi impulzov ultrazvoka ovija okoli zob. Uporabimo lahko zobno pasto po želji, le ustni del bo treba menjati vsak mesec.


Zložljivi telefon Samsung Samsung prvič pokazal svoj zložljivi telefon Nebula Capsule II: prvi žepni kino velikosti in oblike pločevinke piva Nebula Capsule II: prvi žepni kino velikosti in oblike pločevinke piva Untitled Lenovo Z5 Pro: telefon brez zareze, z ‘drsnim’ mehanizmom Knops: zamaški za ušesa, ki vas bodo obvarovali pred nadležnim zvokom iz okolice Knops: zamaški za ušesa, ki vas bodo obvarovali pred nadležnim zvokom iz okolice · ·