fbpx

UNOBRUSH: pametna ščetka, ki očisti zobe v 6 sekundah

Počasi bomo lahko pozabili na dvominutno drgnjenje z zobno ščetko. UNOBRUSH je redefiniral čiščenje zob in izumil pametno ščetko, ki v šestih sekundah ubije 99,9 % bakterij. Torej boste kar 95 % manj časa namenili zobni higieni.

UNOBRUSH, naprava, ki je na Kickstarterju zbrala veliko več od želenih 15 dolarskih tisočakov, rešuje večino težav čiščenja zob, kot sta prenežno ali pregrobo ščetkanje. Ker pa so zobje čisti v šestih sekundah, tudi čiščenje po vsaki jedi ne bo več zamudno.

Napravo so izdelali na Danskem, sestavlja pa jo lično narejena ‘shramba’, v kateri se, iz posebne pene izdelani ustni del, dezinficira z ultravijolično svetlobo, baterija pa napolni.

Shramba za 'ščetko' oziroma peno.
Shramba za ‘ščetko’ oziroma peno.

‘Pena’, v katero po domače povedano ‘ugriznemo’, prekrije celotno površino zob in dlesni, zato vse čisti sočasno. Od tod tudi velik prihranek časa.

Ščetka oziroma pena, v katero ugriznemo.
Ščetka oziroma pena, v katero ugriznemo.

‘Pena’ ima posebno strukturo, v katero se ujamejo mikroorganizmi, zato je tudi tozadevno čiščenje učinkovito. Med čiščenjem se zaradi impulzov ultrazvoka ovija okoli zob. Uporabimo lahko zobno pasto po želji, le ustni del bo treba menjati vsak mesec.

S to ščetko boste veliko prihranili na času.
S to ščetko boste veliko prihranili na času.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.