Smešne stvari, ki jih moški počne, ko mu je dekle všeč

5 nejasnih stvari, ki jih počne moški, če si mu všeč.

Verjetno se spomnite, ko ste bili v osnovni šoli – tisti fant, ki ste mu bili všeč, se je najbolj nenavadno vedel. Spraševali ste se, zakaj je tako. Tukaj ga imate!

Če si predstavljate najstarejšo pravljico – fantku je všeč dekle, fantek dekle ‘zafrkava’, fantek in dekle živita srečno do konca svojih dni, vam je potem jasno, da pravljica ni daleč od resničnega življenja. Zakaj se ti vzorci nenavadnega vedenja pojavljajo tudi pri odraslih moških, ni jasno.

Včasih vam fant pošilja jasne znake, ki nakazujejo, da ste mu všeč in si vas želi, a nemalokrat se aktivira tudi tista iracionalna plat možganov, ko moški začne izvajati čudne stvari ravno takrat, ko bi se moral izkazati. Teh pet smešnih in nenavadnih znakov nakazuje, da ste mu všeč, a ni dovolj pogumen, da to z besedami tudi izrazi.

1. Postane zelo resen ali tih.

Eden od znakov, ki nakazuje, da ste mu všeč, je njegova stopnja resnosti. Morda razmišlja o lakoti? O tem, kako je utrujen? A mu je dolgčas z menoj? Seznam vprašanj, ki se vam takrat vrtijo po glavi, se ne kočna. A gre za to, da je v tej fazi previden in pazi, da ne uniči odnosa. Želi, da vodite pogovor in se tako izogne tveganju, da ga zapelje v napačno smer.

Postane zelo resen ali tih.
Postane zelo resen ali tih.

2. Vede se “robotsko”.

Znak, da ste mu všeč, je zagotovo njegov pristop. Če se vede robotsko in je v svojem početju izredno natančen, se boji, da bi naredil napako. Če se vam oglasi vsak tretji dan ali vas pokliče, je to zato, ker se želi izogniti napakam, ki lahko nastanejo. Ni mu všeč misel, da vas lahko izgubi, zato deluje, kot da je podrejen v svojem pristopu.

Nasprotje takšnemu vedenju je hipermaskularnost, kar pomeni, da se vede kot mačo, ker ni prepričan, kaj naj stori.

V svojem pristopu je šablonski.
V svojem pristopu je šablonski.

3. Po naključju vas užali.

Verjemite ali ne, eden izmed znakov, da ste mu res všeč, je žalitev. Ker želi ustvariti čustveno iskrico, vas bo dražil, se šalil in flirtal z vami. Morda se vam bo zdelo, da je aroganten, vendar mu dajte priložnost. Ker se poskuša zgolj povezati z vami.

Slučajno vas užali.
Slučajno vas užali.

4. Zelo se hvali in se ima rad.

Ironično, eden od največjih znakov, da ste mu všeč, je hvaljenje samega sebe. Hvalisanje ni ravno stvar, ki jo ženske iščejo, a pogosto moški želijo na tak način zgraditi svojo vrednost. Na kratko, želi vas navdušiti. Ne želi tekmovati z vami, zgolj želi, da vidite, kaj vse vam lahko ponudi. Poskuša se ‘prodati’.

Zelo se hvali in se ima rad.
Zelo se hvali in se ima rad.

5. Ne začenja fizične intimnosti.

Med končnimi znaki, ki nakazujejo, da ste mu všeč, je odsotnost fizičnega stika z njegove strani. Če mu neneheno dajete zeleno luč za naslednji korak, a on ne stori nič, si lahko morda mislite, da ga ne privlačite. Vednar ni res!

Moški v resnici ne razmišljajo zgolj o spolnosti, še posebej, ko jim je dekle všeč. Ker se boji, da bi uničil, na čemer je delal, se raje drži ob strani. Tudi če mu dajete zeleno luč, se lahko še vedno boji, da ga boste zavrnili, zato ne želi intimnosti.

Ne sproža fizične intimnosti.
Ne sproža fizične intimnosti.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
16 znakov, da si “zelo občutljiva oseba”