Vault by Vans x Frida Kahlo: kolekcija čevljev v spomin na mehiško slikarko Frido
Utrip mesta · moda

Slikarka Frida Kahlo je najbolj poznana po svojih avtoportretih in umetninah, ki jih je navdahnila mehiška kultura – te lahko po Vansovi zaslugi odslej občudujemo tudi v nekoliko drugačni obliki.

Vansova blagovna znamka Vault je mehiško slikarko Frido Kahlo, ki se je rodila 6. julija, počastila z novo kolekcijo obutve – slednjo sestavljajo superge različnih vrst, ki jih krasijo dela mehiške umetnice.

Kolekcija vključuje tri pare superg, na katerih je mogoče opaziti prav toliko različnih slik. Na natikače OG SLIP-ON LX je natisnjen Avtoportret s trnovo ogrlico, visoke superge OG SK8-HI LX krasi slika Dve Fridi, medtem ko so ustvarjalci nizke superge OG AUTHENTIC LX opremili s slavnimi lubenicami iz mojstrovine Viva la Vida, ki velja za zadnje Fridino delo.

Kolekcija Vault by Vans x Frida Kahlo, ustvarjena v sodelovanju z mehiško banko Banco de México, je bila uradno sprejeta s strani organizacije Frida Kahlo Corporation – to pomeni, da bo od 29. junija naprej na voljo pri izbranih ameriških trgovcih. In zao

Galerija: Vault by Vans x Frida Kahlo

Vault by Vans x Frida KahloOdpri galerijo
Nike Aircraft Collection: kolekcija, s katero boste poleteli Nike Aircraft Collection: kolekcija, s katero boste poleteli Reebok x BAIT: odštekane superge, ki jih je navdahila pustolovščina Svet igrač Reebok x BAIT: odštekane superge, ki jih je navdahila pustolovščina Svet igrač Zdaj lahko "nosiš" čevlje znamke Gucci, ne da bi ti jih bilo treba kupiti! Zdaj lahko “nosiš” čevlje znamke Gucci, ne da bi ti jih bilo treba kupiti! ezgif.com-webp-to-jpg (31) Prada Re-nylon: Prada bo od leta 2021 uporabljala le še reciklirani najlon ·