fbpx

Moncler & Poldo: prestižna oblačila za kužke za zimske dni

Ni prvič, da je Moncler pomanjšal svoje ikonična puhasta oblačila posebej za psičke, vendar pa bi bila lahko prav ta zadnja kolekcija najbolj ljubka! Znamka je prvič “pomočila prste” v svet hišnih ljubljenčkov lani, in sicer s pomočjo italijanskega podjetja Poldo. Očitno je bilo sodelovanje tako uspešno, da smo lahko prestižnim oblačilom za kužke priča tudi letos.

Kolekcija Moncler & Poldo temelji na lanski kolekciji, sestavljena pa je iz telovnikov, dežnih plaščev s kapuco in usnjenih povodcev. Telovniki prihajajo v šestih velikosti in različnih barvah, vljučno z rumeno, roza ali belo, vsi pa so seveda narejeni iz lakiranega najlona. Prvič smo priča tudi potisku v videzu klasičnega zimskega pletenega puloverja, ujemajoč se povodec in ovratnica pa ga dopolnjujeta v rdeči, beli in modri.

Moncler & Poldo
Moncler & Poldo
Sodelovanje je del svetovne turneje Moncler Genius, kjer je znamka nanizala več sodelovanj in dogodkov, kot npr. sodelovanje z Thomom Brownom, Valentinovim Perpaolom Picciolijem in britanskim modnim oblikovalcem Cragom Greenom. Pred kratkim so tudi premierno predstavili nastop Vanesse Beercroft, s katerim so zaznamovali odprtje svoje pop-up trgovine v Milanu.


Kolekcija pasjih oblačil Moncler & Poldo je na voljo v Monclerjevi spletni trgovini, v njihovih butikih in pri izbrani prodajalcih po svetu. Cene se začnejo pri 225 evrih.

Galerija: Moncler & Poldo

Dodatne Informacije

Več informacij:
moncler.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!