fbpx

Najlepše puhovke za zimo 2019 pod 100 evri: to sezono so res čudovite!

Ste že našle svojo zvesto spremljevalko za zimo? Če še ne, smo za vas na enem mestu zbrali najlepše puhovke za zimo 2019 pod 100 evri, ki vas ne bodo pustile na cedilu!

Že veste, kakšne so najlepše puhovke za zimo 2019 pod 100 evri? Prej ali slej bo na vrata potrkala prava zima in takrat bomo z veseljem oblekle tople puhovke, ki nas bodo grele. Letos so v modi raznovrstni modeli: kratki in dolgi, z umetnim krznom ali brez, prevelike puhovke in teksturirane s pasom, ki lepo objamejo postavo. Kaj se tiče barv, imamo prav tako precej proste roke in veliko izbire: temne, ki se bodo podale k vsemu, kar nosimo, jakne s kovinskimi odtenki, neonske puhovke, pa takšne s potiski!

Najlepše puhovke za zimo 2019 pod 100 evri

Dolge puhovke

Daljša bo jakna, bolj bomo zaščitene, to ni nobena skrivnost. Bo tudi odlična sopotnica na vse letošnje božične sejme, ki jih bomo obiskale, pa za vse kuhančke. Lahko seveda izberemo takšne, v katerih se skoraj “izgubimo”, če pa želimo poudariti postavo, bodo boljša izbira puhovke s pasom in teksturo.

Dolge puhovke s krznom

Zimske jakne, tiste daljše z globokimi žepi, nas lahko odlično ščitijo pred mrazom, hkrati pa se sijajno podajo k ozkim hlačam in gležnjarjem. Če boste izbrale takšne z umetnim krznom, boste poleg praktičnosti dobile še kanček elegance.

Kratke puhovke

Kratke puhovke so za tiste dni, ko ni tako mrzlo, in za takrat, ko se bomo odločile, da oblečemo krilo ali obleko. Takšen model jim namreč veliko bolj pristaja.

Kratke puhovke s krznom

Kratko puhovko z umetnim krznom bomo lahko odlično kombinirale z že omenjenimi oblekami in krili, z gležnjarji in visokimi škornji. Tako bomo supertrendi in odlično zaščitene pred mrazom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!