fbpx

Najboljše slušalke z aktivnim odstranjevanjem hrupa (2019) – slušalke za popotnike

Sennheiser Momentum Wireless 2019

Sprehod po mestu, vožnja z avtobusom ali potovanje z letalom. Okolje okoli nas lahko postane zelo hrupno, zato tedaj potrebujemo posebne slušalke. Tokrat vam predstavljamo najboljše slušalke z aktivnim odstranjevanjem hrupa (2019).

Naj bo brnenje letala med letom ali brnenje motorja avtobusa, vsi imamo radi malce miru ob poslušanju naše najljubše glasbe. Za to pa lahko poskrbijo le najboljše slušalke z aktivnim odstranjevanjem hrupa.

Morda menite, da lahko vsake slušalke utišajo hrup, če jih le navijemo dovolj na glas. To pa ni le nesmiselno, temveč tudi škodljivo. Slušalke na našem seznamu to naredijo veliko bolj prefinjeno, ne da bi ob tem trpel naš sluh. Poleg tega jih je večina zelo kompaktnih, udobnih in privlačnega dizajna, zato jih boste z veseljem nosili na glavi. Pa poglejmo, katere so najboljše slušalke za novodobne popotnike.

Najboljše slušalke z aktivnim odstranjevanjem hrupa (2019)

Sony WH-1000XM3

Sony WH-1000XM3
Sony WH-1000XM3

Te slušalke že nekaj časa krasijo vrhove vseh lestvic, vsaj kar se tiče slušalk za popotnike. Ponašajo se z enim izmed najboljših sistemov za aktivno odstranjevanje hrupa, poleg tega pa zvenijo zelo zabavno, zaradi česar bodo zelo všeč širši skupini poslušalcev. Upravljamo jih z dotikom, zdržijo pa do 30 ur predvajanja glasbe.

Cowin E7 Pro

Cowin E7 Pro
Cowin E7 Pro

Naj vas neznana znamka ne odvrne od dejstva, da je te slušalke kupilo že veliko zadovoljnih uporabnikov. Seveda ima najprivlačnejšo vlogo ravno cena, ki je precej nižja kot pri preostali izbiri. Uporabnike presenečata zelo dober zvok in presenetljivo (za to ceno) dober sistem za aktivno odstranjevanje hrupa. Zvok teh slušalk bo najbolj ugajal tistim, ki imajo radi močen bas. Zdržijo kar 30 ur predvajanja glasbe.

Microsoft Surface Headphones

Microsoft Surface Headphones
Microsoft Surface Headphones

Pred časom je tudi Microsoft predstavil svoje brezžične slušalke z aktivnim odstranjevanjem hrupa. Poleg tega da so videti prav seksi, je njihova posebnost predvsem njihovo upravljanje, saj se vrhnji del školjke slušalk vrti. Tako jih lahko upravljamo veliko bolj natančno kot tiste na dotik. Slušalke Surface Headphones na slovenske police niso prišle, k sreči pa jih lahko dobimo na Amazonu.

Bowers & Wilkins PX7

Bowers & Wilkins PX7
Bowers & Wilkins PX7

Tudi za potujoče avdiofile se nekaj najde. B&W PX7 so delo znanega proizvajalca avdio opreme, zvočnik v slušalkah pa je izdelala ista ekipa kot zvočnike v slavnem glasbenem studiu Abbey Road Studios. Model PX7 prepoznamo po edinstvenem dizajnu in uporabi vrhunskih materialov, med drugim ogljikovih vlaken. Zvok slušalk je precej naraven z rahlo poudarjenimi nizkimi toni. Seveda podpirajo tudi sistem aktivnega odstranjevanja hrupa.

Sennheiser Momentum Wireless

Sennheiser Momentum Wireless (2019)
Sennheiser Momentum Wireless (2019)

Ob poslušanju novih slušalk linije Momentum se lahko hitro zgodi, da boste začeli poplesavati. Zvok teh slušalk je namreč zelo zabaven in čist, z dobro merico nizkih tonov, ki se dobro povežejo z novodobno glasbo. Poleg tega ponujajo aktivno odstranjevanje hrupa, so lepe in zelo udobne. Rahlo razočara le baterija, ki zdrži le do 17 ur predvajanja glasbe.

Bose 700

Bose 700
Bose 700

Naslednik izjemno priljubljenega modela slušalk QC35 II je prinesel veliko bolj minimalističen in moderen dizajn ter bolj naraven in uravnotežen zvok. Izboljšan je tudi sistem za odstranjevanje hrupa, ki se gladko primerja s tistim, ki ga ponuja Sony. Gre za še ene slušalke, ki so povsem pri vrhu najboljših slušalk za popotnike.

AKG N60NC

AKG N60NC
AKG N60NC

Majhne in zložljive slušalke AKG ne zavzamejo veliko prostora v torbi in kljub sorazmerno nizki ceni ponujajo celoten paket. Torej, zelo dobro aktivno odstranjevanje hrupa ter uravnotežen in čist zvok z zadovoljivimi nizkimi toni. Pa še udobne so, čeprav gre za slušalke, ki gredo na ušesa in ne čez njih.

Sony WF-1000XM3

Sony WF-1000XM3
Sony WF-1000XM3

Ne, ne ponavljamo se, gre za resnično brezžične slušalke Sony, ki bodo opravile enako delo kot njihov veliki brat, WH-1000XM3. So dokaz, da za dobro aktivno odstranjevanje hrupa ne potrebujemo velikih slušalk za čez uho. Poleg tega zvenijo zelo zabavno in so zaradi majhnosti manj vpadljive. Zdržijo do 6 ur predvajanja glasbe, dodatnih 18 ur pa pridobimo s polnjenjem v prenosni polnilni škatlici.

Nuraphone

Nuraphone
Nuraphone

Daleč najbolj posebne slušalke na tem seznamu na prvo žogo delujejo bizarno, a za njihovim dizajnom se skriva precej uporabna lastnost. Ta v prvi vrsti omogoča zelo dobro izolacijo ter s tem odstranjevanje zunanjega hrupa. Slušalke pa zmorejo še nekaj drugega. Ker na zvok, ki ga slišimo, vpliva že oblika našega obraza in sluhovoda, je treba slušalke prilagoditi poslušalcu. To storimo z aplikacijo in rezultati so zares dobri. Kot bi bile slušalke narejene samo za vas.

Dodatne Informacije

Uredništvo ne odgovarja za navedene cene. Cene pri spletnih trgovcih so dinamične narave in se lahko spremenijo kadarkoli. Zapisane so bile v času redakcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!