Screenshot_4
Utrip mesta · moda

Koliko denarja ste pripravljeni odšteti za par nogavic?

Skupnost r/CrappyDesign, ki se na Redditu posmehuje primerom slabega oblikovanja, je tokrat pod drobnogled vzela nogavice “Tabi Metallic Socks“, ki jih je mogoče kupiti v spletni trgovini Nordstrom. Nekateri uporabniki so prepričani, da je te umazane nogavice nekoč nosil sam hudič.

Par nogavic je v Italiji oblikovala švedska modna hiša Acne Studios, njihova prodajna cena pa znaša kar 70 dolarjev (približno 62 evrov).

A kot kaže, ni vse vendarle tako črno, kot je videti na prvi pogled. Spletna trgovina Shopbop namreč ponuja iste nogavice, a te so na fotografijah videti nadvse futuristično, ker jih krasi metalni sijaj.

Očitno je do “navidezne umazanije” prišlo zaradi slabe svetlobe pri fotografiranju za Nordstrom. :(

Nekateri uporabniki Reddita pravijo, da srebro deluje antibakterijsko, zato bi lahko nogavice dobro služile svojemu namenu. Kljub temu pa ne moremo vedeti, ali se na njih dejansko lesketa “pravo srebro”.

shutterstock_318088595 Top triki: kako preprečiti žuljenje, drgnjenje in neprijeten vonj čevljev? outleti v evropi Najboljši outleti v Evropi: kje lahko dobimo dizajnerske kose ceneje? 10 ljudi, ki jih vsi poznamo po imenu, a le redko vidimo na fotografijah 10 slavnih ljudi, ki jih vsi poznamo po imenu, a le redko vidimo na fotografijah Nike-throwback-future-pack-air-max-270-1 Nike AIR MAX »Throwback Future«: legendarne superge v novi preobleki ·