shutterstock_478703668
V zraku · astrologija

Iščejo nekoga, ki ga ni, popolnega partnerja, ki največkrat obstaja samo v njihovih mislih.

Poglejmo, kateri astrološki znaki se po mnenju astrologov težko ustalijo v razmerjih ali odidejo, ko razmere niso več popolne.

Vodnar

Potrebujejo partnerja, ki razume njihovo intelektualno stran. So zelo neodvisni in vlagajo veliko energije v svoje strasti. Ne bodo se zadovoljili z nekom, ki ne razume njihove potrebe po doseganju ciljev.

Oven

So samozavestni, vedo kaj hočejo. Zavedajo se svoje vrednosti. To zavedanje je tisto, kar jih vodi pri tem, da se ne zadovoljijo z manj, kot si po njihovem zaslužijo. Nimajo problemov z izražanjem svojih potreb v razmerju. Naveličali pa se bodo govoriti in ponavljati, ene in iste stvari, znova in znova – iz takšnega razmerja bodo odšli.

Dvojčki

Njihova radovedna narava, jim ne bo nikoli dopustila, da bi se ustalili v razmerju. Partnerju bodo postavljali tisoče vprašanj in spremljali njihove odzive. Na podlagi tega, se bodo odločili ali je pravi za njih ali ne. Želijo raziskati vse mogoče možnosti, preden se bodo za nekoga odločili.

Lev

Zelo pomembna jim je strast. Če je ni, ni razmerja. Če strast v razmerju zamre, se bodo začeli spraševati, zakaj sploh so v razmerju.

Škorpijon

V odnosu želijo, da se partner prilagodi njihovim željam in poželenju. Biti v odnosu, ki ga ne izpolnjuje, je za njih uničujoče. Imajo občutek, kakor, da bi se odpovedal ljubezni. Njihova želja po uspešnem odnosu je tisto, kar jim večkrat prepreči, da bi se ustalili.

Strelec

So zelo optimistični in verjamejo, da bodo našli pravo osebo. To, da bi se ustalili, preden jo najdejo, bi za njih pomenilo, da ne verjamejo v ljubezen. V iskanju strastne ljubezni nimajo problemov s tem, da končajo, za njih povprečne odnose, v upanju, da jo najdejo.

guillaume-m-8TCx2mD_d50-unsplash Astrološka napoved za pomlad 2020 za vse znake: čas za ljubezen, spontanost in ustvarjanje! priscilla-du-preez-ocY2jXVSz88-unsplash Na sebi nosijo težo celega sveta: kdo se glede na astrološko znamenje preveč obremenjuje? alireza-esmaeeli-XjQKt_f2dl8-unsplash Njihove obljube so prazne: 6 astroloških znamenj, ki jim ne gre zaupati shutterstock_1043507080a Erotični horoskop: igrice, ki ga privlačijo glede na njegov astrološki znak · ·