Vesoljski balon Neptune (Foto: Space Perspective)
V zraku · buzz buzz

Zagonsko podjetje Space Perspective vas želi popeljati na rob našega vesolja, od koder boste lahko občudovali naš lep planet! Prvi potniki naj bi v “neznano” poleteli že naslednje leto.

Od vzponov na gore in jadranja po morjih, do letov z letali in do vesoljskih poletov – človeštvo gre vsak dan korak dlje! Zdaj vas želi zagonsko podjetje Space Perspective z balonom popeljati na rob vesolja, kjer boste lahko na naš lep planet pogledati z druge perspektive, kot na vesoljsko ladjo za vso naše človeštvo in svetovno biosfero, ki se vrti v globoki temi našega osončja.

Vesoljski balon Neptun bo poletel v vesolje kot posebna kapsula za osem ljudi, svoj dvourni vzpon na 100.000 metrov nad tlemi pa bo začel v Kennedyjevem vesoljskem centru na Floridi. Tam bodo gostje lebdeli nad Zemljo in občudovali domači planet, zvezde in ogromno temo, ki jih obdaja. Kapsula bo imela na voljo tudi bar za osvežitev in pa seveda sanitarije. Balon se bo nato začel spuščati proti oceanu, kjer se bodo potniki vkrcali na ladjo in tako zaključili svojo šesturno potovanje. Prvi gostje naj bi v “neznano” poletili že v 2021.

Galerija: Vesoljski balon Neptune

Vesoljski balon Neptune (Foto: Space Perspective)Odpri galerijo
evgeniy-osipov-gZHUxG71cIA-unsplash 7 navad, ki se zdijo “za lenuhe”, toda z njimi dejansko naredite veliko VEČ pablo-merchan-montes-8Bje9OF8nNw-unsplash Najboljši način, kako ohladiti pivo v le nekaj minutah photo-of-woman-looking-at-the-mirror-774866 Ne glede na to, kaj naredite, bodite vedno prijazni do sebe! mother-and-children-walks-near-body-of-water-1157399 Mame potrebujete premor, čas zase, še posebej pa MASAŽE, da boste ostale srečne ·