fbpx

Vesoljski balon Neptune: zaplavajte na rob vesolja

Vesoljski balon Neptune (Foto: Space Perspective)

Zagonsko podjetje Space Perspective vas želi popeljati na rob našega vesolja, od koder boste lahko občudovali naš lep planet! Prvi potniki naj bi v "neznano" poleteli že naslednje leto.

Od vzponov na gore in jadranja po morjih, do letov z letali in do vesoljskih poletov – človeštvo gre vsak dan korak dlje! Zdaj vas želi zagonsko podjetje Space Perspective z balonom popeljati na rob vesolja, kjer boste lahko na naš lep planet pogledati z druge perspektive, kot na vesoljsko ladjo za vso naše človeštvo in svetovno biosfero, ki se vrti v globoki temi našega osončja.

Vesoljski balon Neptun bo poletel v vesolje kot posebna kapsula za osem ljudi, svoj dvourni vzpon na 100.000 metrov nad tlemi pa bo začel v Kennedyjevem vesoljskem centru na Floridi. Tam bodo gostje lebdeli nad Zemljo in občudovali domači planet, zvezde in ogromno temo, ki jih obdaja. Kapsula bo imela na voljo tudi bar za osvežitev in pa seveda sanitarije. Balon se bo nato začel spuščati proti oceanu, kjer se bodo potniki vkrcali na ladjo in tako zaključili svojo šesturno potovanje. Prvi gostje naj bi v “neznano” poletili že v 2021.

Galerija: Vesoljski balon Neptune

Dodatne Informacije

Več informacij:
thespaceperspective.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!