vespa
Utrip mesta · mobilno

Piaggio bo 50. jubilej svoje priljubljene Vespe praznoval na prav poseben način. Vespa Primavera bo namreč dobila dve posebni izdaji, saj ena preprosto ne bi bila dovolj. Že tako simpatična in priljubljena Vespa Primavera je zdaj postala še bolj privlačna.

Posebni izdaji Vespe Primavera se imenujeta Yacht Club in Notte. Na prvi pogled sta si pravo nasprotje, obe pa sta del posebne izdaje ob praznovanju 50. obletnice nastanka prve Vespe. Vespa Primavera Yacht Club se lahko pohvali z navtično obarvano tematiko. Vstopni model Sprint ponuja motorja v velikosti 50  ali 125 kubičnih centimetrov, medtem ko ima GTS različica motorja s 125  ali 300 kubičnimi centimetri prostornine. Yacht Club je odeta v belo barvo in obogatena z modrimi črtami. Z novim dizajnom sedeža je tako več kot primerna za ležerni izlet po marini.

Za model Notte bi lahko rekli, da predstavlja temno stran modela Yacht Club. Ima mat črno barvo, črna platišča in črn sedež. Da pa vse ni tako monotono in temno, so pri Piaggiu dodali še nekaj srebrno obarvanih površin. Različica Note ima na voljo povsem enako izbiro motorjev kot Yacht Club. Obe posebni različici imata 12-palčna platišča, pri GTS-opremi pa dobite še 4,3-palčni digitalni instrumentni zaslon in Piaggov patentiran i-get Start Stop sistem. Vse najboljše, Vespa!

Audi A4 Audi A4: vizualno skorajda enak, a vendarle nadgrajen 180626-boeing-hypersonic-dk-1331_4061d4979fa1c835a5ca4d76ed2f4c6f Boeing Hypersonic Vehicle Concept: iz New Yorka v London v dveh urah Car Spotting Car Spotting Porsche GT3: avtomobil iz kock Lego na varšavskih ulicah Pripravite se na noro vožnjo! Prvi taksi na svetu, ki ga plačaš s petjem, vozi na Finskem · · · · ·