Svetovno nogometno prvenstvo 2018: Pozdrav iz Rusije

Nogometni navdušenci in ljubitelji mojstrskih potez največjih nogometnih virtuozov te dni nedvomno uživajo na nogometnih štadionih, ki so prizorišče nogometnih tekem letošnjega svetovnega prvenstva FIFA World Cup™ v Rusiji. Biti del tako velikega dogodka je nepozaben občutek za marsikoga. In tako je bilo tudi za Petra Bedenika, ki si je s sodelovanjem v nagradni igri Visa 2018 FIFA World Cup™ zagotovil nepozabno doživetje in si neposredno s tribun velikega štadiona v Moskvi ogledal 2018 FIFA World Cup™ otvoritveno tekmo.

V nagradni igri Visa 2018 FIFA World Cup™, ki je potekala od 5. marca 2018 do vključno 15. aprila 2018, so lahko sodelovali vsi polnoletni imetniki plačilnih kartic Visa, ki so v času trajanja nagradne igre opravili vsaj en nakup na katerem koli fizičnem ali spletnem prodajnem mestu doma ali v tujini s plačilno kartico Visa, izdana s strani sodelujočih bank (Abanka d.d., Banka Intesa Sanpaolo d.d., Nova KBM d.d., NLB d.d, SKB banka d.d. Ljubljana in UniCredit Banka Slovenija d.d.).

Peter Bedenik si je s sodelovanjem v nagradni igri Visa 2018 FIFA World Cup™ zagotovil ogled otvoritvene tekme 2018 FIFA World Cup™ .
Peter Bedenik si je s sodelovanjem v nagradni igri Visa 2018 FIFA World Cup™ zagotovil ogled otvoritvene tekme 2018 FIFA World Cup™ .

Visa, ki je uradni partner plačilnih storitev letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu, je nedavno tudi predstavila marketinško kampanjo, z nogometnim zvezdnikom Zlatanom Ibrahimovićem v glavni vlogi, s katero nogometnim navdušencem sporoča, da je strah popolnoma odveč, saj ne boste zamudili niti enega trenutka letošnjega poletja. Ne glede na to, ali boste na prvenstvu v Rusiji ali pa boste nogometne tekme spremljali preko televizijskih zaslonov, ne skrbite – Visa z inovativnimi plačilnimi tehnologijami izboljšuje izkušnjo ogleda nogometnih tekem.

Nogometni navdušenci, ki bodo v Rusiji v živo spremljali nogometno dogajanje, bodo zahvaljujoč več kot 3500 POS terminalom in 1000 mobilnim koncesionarjem, ki so opremljeni z najnovejšimi plačilnimi inovacijami, preživeli manj časa v vrstah in tako namenili več časa spremljanju dogajanja na nogometnih zelenicah. Tudi navdušenci, ki bodo tekme nogometnega prvenstva spremljali doma, bodo vzdušje tekem občutili skozi Zlatanove oči, ki bo imel ekskluzivni dostop na prvenstvu.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
visaeurope.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Neznansko seksi so najboljše moške ure, ki mu jih lahko podariš kot darilo!