Vintage Electric Jeff Clarke Signature Cruz
Utrip mesta · mobilno

Električno kolo Signature Cruz je ustvarilo kalifornijsko podjetje Vintage Electrics, k projektu pa so povabili še legendo ‘jahanja’ valov Jeffa Clarka. Retro videz in električni pogon sta prava kombinacija za brezskrbno ‘kruzanje’ po peščenih plažah.

Ravno zaradi plaže in peska ima Vintage Electric Jeff Clarke Signature Cruz robustne pnevmatike Schwalbe Black Jack, ki imajo vgrajeno zaščito pred predrtjem pnevmatike Kevlarguard. Sedež, ročke in deli okvirja kolesa so oviti v vrhunsko usnje Brooks, kar še poveča “vintage” občutek. Vpliv Jeffa Clarka je še dodatno opazen na preoblikovanju električnega kolesa, saj imamo na voljo odstranljiv nosilec za surf desko, nosilec za prtljago na zadnjem delu kolesa in toplotno izolirane torbe, ki jih lahko uporabljamo tudi kot neke vrste hladilnik.

Električno kolo Signature Cruz ima vgrajeno 52-voltno baterijo z zmogljivostjo 702 vatnih ur. Z njo lahko prevozimo do 56 kilometrov dolgo pot in ga poženemo do 57,6 km/h. Izpraznjeno baterijo lahko napolnimo v zgolj dveh urah in že se lahko podamo novim dogodivščinam naproti. Naredili bodo zgolj 20 primerkov kolesa Signature Cruz, za vsakega pa je treba odšteti najmanj 5.995 ameriških dolarjev.

Galerija slik: Vintage Electric Jeff Clarke Signature Cruz

Vintage Electric Jeff Clarke Signature CruzOdpri galerijo

MW Motors Luka EV MW Motors Luka EV: Luka EV, simpatičen ‘fant’ s Češke Platinum Motorsport Pantone Matte Silver Tesla S To je Tesla, ki jo vozi Kanye West McLaren 570S Spider Track Pack McLaren 570S Spider Track Pack: dodatek, zaradi katerega je Spider še hitrejši STRØM City STRØM: električno kolo, ki na prvi pogled skriva svoje prednosti · ·