peyman-farmani-rg5v1ywp6Jo-unsplash
V zraku · buzz buzz

Kdaj te v življenju čaka največ sprememb in težav?

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste naleteli na starega prijatelja ali znanca, ki ga niste prepoznali? Se vam je morda zgodilo obratno, in ljudje niso uspeli prepoznati vas, ker ste danes popolnoma spremenjena oseba? Pa se lahko ljudje res tako zelo spremenimo in zakaj?

Neke raziskave oziroma teorije pravijo, da se drastične spremembe v življenju vsakega človeka dogajajo na 7 let. Takrat se menja naše notranje stanje, kot tudi naša okolica, vse te spremembe pa zelo vplivajo na nas. Vsakih 7 let naj bi se namreč zgodile spremembe v vesolju in v premikanju energije. Vsaka sprememba slednje pa vpliva na našo osebnost, na naše želje, ambicije in odnose. Vsakih 7 let se tako srečamo z drugačnimi izzivi. Tako naj bi imeli na primer v prvem ciklu manj težav in preizkusov kot v tretjem ali sedmem.

Ko uspemo premagati vse ovire iz vsakega cikla, smo bogatejši za eno lekcijo ali pomembno izkušnjo, kar nam poveča samozavest in nas okrepi. Oseba, ki tako živi več ko 84 let, ima tako “privilegij”, da se poda skozi vse sedemletne cikle.

Največje življenjske spremembe in turbulence nas čakajo pri 7, 14, 21, 28, 35, 42, 56, 63, 70, 77 in 84 letih. Vsaka sedemletna preizkušnja, ki jo je treba premagati, je del našega duhovnega potovanja. Samo poslušajte svoj notraji glas in se pripravite na nov sedemletni cikel v vašem življenju. Sčasoma boste ugotovili, da so se vse borbe splačale!


shutterstock_383650558 To je najbolj seksi moški 2019 (foto) shutterstock_1299304069 Tega nikar ne ignoriraj: ura, ob kateri se ponoči prebudiš, razkriva, kaj je v telesu narobe sigmund_freud_1926-1 10 težkih in surovih resnic Sigmunda Freuda: pretresle vas bodo do korenin! 1570186679-sommer-ray Pustile te bodo brez sape: najboljši fitnes modeli na Instagramu ta trenutek ·