halloween
V zraku · buzz buzz

Če ste mislili, da psihopati najraje poslušajo klasično glasbo (kot na primer Hannibal Lecter), se motite. Ta študija je namreč razkrila, da sta to pravzaprav popolnoma drugačni skladbi. Sta tudi na vaši “playlisti”?

V študiji, ki so jo izvedli na univerzi v  New Yorku, so prosili 200 ljudi, naj poslušajo 260 skladb. Nato so ocenjevali posameznike in tisti, ki so imeli lastnosti psihopata, so imeli skupni tudi dve skladbi. In sicer No Diggity zasedbe Blackstreet in Eminemovo Lose Yourself.

Tako je, ljudje, ki imajo radi R&B klasike 90. let prejšnjega stoletja in nosilno skladbo Mathersovega filma 8 milj, imajo tudi psihopatske težnje.

Pri The Guardianu opozarjajo, da so rezultati ‘predhodni in neobjavljeni’, a nedvomno je zanimanja za najljubšo glasbo psihopatov več kot dovolj. Vodilni raziskovalec Pascal Wallisch pravi: “Mediji prikazujejo psihopate kot serijske morilce, a v resnici niso tako očitni, niso kot Joker v Batmanu. Mogoče delajo tik zraven nas in se odlično vključijo v okolico.”
Če so vaše najljubše skladbe My Sharona skupine The Knack ali pa Titanium glasbenice SIA in Davida Guette, potem ste najnižje na lestvici potencialnih psihopatov. Potolaženi?

pred med in po orgazmu 2 Kako je videti ženska pred, med in po orgazmu? 1_69740 Porazno slabo! 10+ voščenih lutk zvezdnikov, ki so prava polomija 21985172_1501762253194729_7289210223217082368_n Je to najlepša pilotka na svetu? starši Pred in po otroku: kako so se spremenili ljudje, ki so postali starši · · · ·