Za skupino Editors bodo občinstvo ogrevali slovenski rockerji BO!

31. maja bodo v pop up klubu Kurzschluss nastopili zvezdniški rockerji Editors. V Slovenijo v celotni zasedbi prihajajo že dan prej, koncert pa bodo namenili svojim največjim hitom in svežemu albumu s pomenljivim naslovom Violence. Za predskupino so organizatorji izbrali štiričlansko slovensko zasedbo, ki sliši na ime BO!

Slovensko rock skupino z nenavadnim imenom BO! sestavljajo vokalist Boštjan Meh, kitarist Robi Kugler, Grega Hrovat na bobnih in basist Jurij Žohar. Do danes so izdali tri albume z glasbo v slovenskem jeziku: Dirka za notranji mir (2012), Okrogli svetovi (2014) in KingKong (maj 2018). Fantje so nase opozorili predvsem v zadnjih dveh letih s številnimi koncerti, samostojno ali kot predskupina ob boku slovenskim rockerskim legendam Siddharti in Dan D. Jure Longyka pa je na Izštekanih njihov nastop pospremil z naslednjimi besedami: “… energičen in sodoben zvok z neprevzetnim rockom in jasnim sporočilom”.

Obiskovalce Kurzschlussa bodo ogrevali s singli Maska, Drugi krog in drugimi komadi iz zadnje plošče, del seta pa bodo namenili starejšim singlom, kot so 1000e luči, Kinoteka in Visoko.

Dodatne Informacije

Več informacij:
b-o.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Štream: serija interaktivnih spletnih prenosov koncertov iz Kina Šiška