ezgif.com-webp-to-jpg (5)
V zraku · dizajn

Ali spadate v skupino ljudi, ki slovijo po svoji pozabljivosti? Ali pa morda opravljate poklic, v katerem od vas zahtevajo, da si zapomnite veliko informacij? Brez skrbi, na pomoč vam bo kmalu priskočila zanimiva inovacija.

Idejo za blokec Wemo, namenjen nošenju na zapestju, so ustvarjalci dobili pri medicinskih sestrah, ki kratke opomnike pogosto pišejo kar na roke.

Ekipa iz japonskega oblikovalskega studia Kenma je ugotovila, da ljudje potrebujejo nosljiv pripomoček, ki bi ga lahko uporabljali kot blokec. Wemo ni bil zasnovan le za medicinske sestre, pač pa za ljudi iz različnih strok, ki ne želijo pozabiti pomembnih informacij.

Uporabniki bodo pri pisanju sporočil na Wemo uporabljali marker. Besedilo bo mogoče izbrisati s prstom ali z radirko. Blokec boste lahko uporabili kolikokrat boste želeli, vaša sporočila pa bodo tudi ob slabih vremenskih razmerah in stiku z vodo ostala nedotaknjena.

Wemo je prav gotovo odlična rešitev za ljudi, ki so v svojem življenju velikokrat pod pritiskom. Razveselili se ga bodo tudi tisti, ki si s težavo zapomnijo stvari.

Galerija – Nosljiv blokec Wemo

WemoOdpri galerijo
ezgif.com-webp-to-jpg (3) Najstarejša kitara na svetu, izdelana iz 50.000 let starega lesa ezgif.com-webp-to-jpg (1) To je prva 3D-natisnjena zložljiva svetilka na svetu 13160330-fendi1-c13160406-1584x780 Rimowa in Fendi poznata recept za najbolj vpadljiv kovček iPhone IQ Je to največji in najbolj seksi iPhone vseh časov? ·