Za vaju NI prihodnosti: opozorilni znaki, da ti razmerje predstavlja BREME, ne užitek
V zraku · odnosi

Čisto vsaka oseba na tem svetu si zasluži imeti ob sebi osebo, ki jo bo podpirala na poti do uresničitve vseh ciljev. In če čutite breme v razmerju, takšne osebe še niste našli.

Ko smo zaljubljeni, resnično nosimo rožnata očala. Vidimo vse tisto, kar nas osrečuje, stvari, ki nas uničujejo, pa spregledamo. In ko končno odpremo oči, ugotovimo, da smo zaradi partnerja postali povsem druga oseba. Oseba, ki je ponavadi ne prepoznamo.

Razumljivo je, da čisto vsak človek v razmerju v določeni meri spremeni nekatere vzorce vedenja in čustvovanja, vendar je neprecenljiva razlika med “spreminjanjem na boljše” in “spreminjanjem na slabše”. Ne postanite tisto DRUGO!

Opozorilni znaki, da razmerje predstavlja breme, ne užitek:

Partner/-ka …

ČUTI LJUBOSUMJE ZARADI VAŠIH USPEHOV. Če bi kdo morali biti ponosen na vaše dosežke, je to potem vaša boljša polovica. Če kdo ne bi smel biti na vas ljubosumen, je to znova vaša boljša polovica. Če se morate spraševati, ali ste v razmerju ali na tekmovanju, potem nima smisla vztrajati v odnosu, ki vas uničuje. Težko je biti v razmerju z osebo, ki vam nenehno reže krila, saj se zaradi kompleksov, ki jih ima vaša ljubljena oseba, lahko celo zgodi, da vam začne metati polena pod noge. In to je napoved zakatastrofo.

NE ŽELI RAZUMETI VAŠIH ŽELJ. Povsem razumljivo in človeško je, da se ne bosta ujemala v čisto vsaki stvari. Vajini pogledi se bodo razlikovali, vendar to ni razlog, da ne razumeta drug drugega. Ljubljena oseba bi vas morala razumeti, četudi se z določenimi idejami ne strinja. Morala bi v vas vzbuditi občutek, da lahko uresničite vse, kar ste si zamislili, ne pa dvom. Če vas ne jemlje resno in se posmehuje vašim idejam, je potem morda čas, da se poslovita. Kritika je dobrodošla, če je dobronamerna in konstruktivna, ne pa zlonamerna in namenjena iz popolnoma napačnih razlogov.

ŽELI, DA SE ODPOVESTE POMEMBNIM STVAREM. Nobeno razmerje ne bi smelo temeljiti na omejevanju, temveč dogovarjanju in spodbujanju drug drugega. Zakaj bi hodili z nekom, ki želi, da ste takšni, kot si je ta oseba zamislila, ne dovoli pa vam, da ste to, kar ste? Nima smisla! Razumljivo je, da vsak človek drugače dojema potrebe drugega, vendar če ste že neštetokrat skušali dopovedati, kdo in kaj ste, pa ni obrodilo sadov, razmislite o prihodnosti vajinega razmerja.

SABOTIRA VAJINO RAZMERJE. Če ste že okusili lepote resnega partnerskega odnosa, vam je potem jasno, koliko enega truda sta morala vložiti, da je vajino razmerje obstalo. In to ponovno dokazuje, da vsak človek LAHKO najde ljubezen, težava je le v tem, da je ne zna obdržati. Če se partner/-ka upira pogovorom, se nenehno vrtita v začaranem krogu neskončnih razprav o težavah, ki vaju pestijo že od začetka razmerja, ali partner/-ka nenehno potencira raprave, vajino razmerje pač stoji na mestu, ne napredujete in na tak način partner omejuje tudi vaš osebni razvoj. Je vredno? Razmislite!

Njeno srce je pokvarjeno: tako se vede oseba, ki je na skrivaj LJUBOSUMNA nate Njeno srce je pokvarjeno: tako se vede oseba, ki je na skrivaj LJUBOSUMNA nate peyman-farmani-A0HZ7uC2txk-unsplash Bodi HVALEŽNA bivšemu, ki te je prizadel: to je razlog, zakaj! shutterstock_1511866043 To so stvari, ki kažejo, da se je v tebi nakopičilo preveč negativne energije! stas-svechnikov-r6XRxJ8zf7M-unsplash Obsojene na samoto: 5 tipov žensk, ki težko najdejo ljubezen ·