Prišel je konec: boleči znaki, da vajino razmerje ni več isto, kot je bilo NEKOČ
V zraku · odnosi

Morda vama intuicija sporoča, da stvari v vajinem razmerju NE DELUJEJO, ampak nista prepričana, ali vama telesi pošiljata lažne signale – potem, ko spoznata neketere boleče znake, ki nakazujejo, da vajino razmerje ni več isto, kot je bilo NEKOČ, bosta težko verjela, da se bodo stvari sploh lahko uredile.

Potem, ko balonček sreče, zaljubljenosti in navdušenja poči, se vsak par sooči s surovo resnico, da partnerski odnosi niti niso tako lahek zalogaj. Prilagajanje, odpovedovanje, kompromisi, prepiri – vse to je del odnosa … in le od vaju je odvisno, kako se bosta z vsemi temi življenjskimi ovirami tudi soočila. Če je vredno vztrajati ob osebi, bosta verjetno umirila konje in našla skupno pot, sicer je bolj zdravo za oba, da gresta po svoji, lastni poti in iščeta srečjo drugje.
Ni vsak prepir, neprijetna situacija, nestrinjanje … razlog za prekinitev razmerja. Kam bi tudi prišla, če bi zaradi majhnih stvari zapuščala tiste, ki jih ljubita …, a vseeno morata poznati lastne meje. Včasih zaradi zaslepljenosti verjameta, da se bodo stvari izboljšale; da niso takšne, kot se zdijo, in so le prehodna faza …, a v resnici trajajo že VEČNOST.

Razmerje se spreminja in povsem naravno je, da bo v različnih obdobjih dobilo različne oblike, vendar če se nekateri vzorci vedenja ponavljajo, uničujejo oba in ne kažejo napredka za vajino skupnost, je verjetno bolje, da se o njih pogovorita in najdeta odgovor – ostati skupaj ali iti narazen.

Znaki, da vajina zveza ni ista, kot je bila NEKOČ:

NIMATA OBČUTKA, DA PODPIRATA DRUG DRUGEGA.
Partnerjev naloga je med drugim tudi ta, da spodbuja, pomaga in podpira svojo boljšo polovico. Če so se v vajine pogovore vsilili provociranje, pritoževanje, ironija, katerih naloga je rezati krila drug drugemu, se vprašajta, ali je vajin odnos smiseln.

VAJINI POGOVORI SO NEPRIJETNI.
Če sta se pred časom lahko pogovarjala o največjih neumnostih vesolja, sedaj pa nista sposobna imeti niti nekajminutnega pogovora, je očitno, da stvari ne delujejo. Opažata tudi, da ne poslušata več drug drugega. Postala sta ravnodušna. Vajin odnos deluje na silo, ker iščete stvari, ki bi naredile vajino razmerje zanimivo, a jih nikakor ne najdeta.

NIMATA ZANIMANJA ZA LJUDI, KI ŠTEJEJO DRUG DRUGEMU.
Družina in prijatelji so nekaj, česar ne moreta kar tako izključiti iz življenja. Če razmerje temelji na ljubezni, bosta vse naredila, da bosta vzljubila pomembne ljudi, ki vama štejejo. Če sta nenadoma “zasovražila” družino ali prijatelje drug drugega, se vprašajta, ali se tudi vidva sovražita.

shutterstock_1191654001 Česa si zares želijo: to moški resnično iščejo v ženski svojih sanj 5 pomembnih razlogov, zakaj se je bolje RAZITI kot biti v SLABEM razmerju 5 pomembnih razlogov, zakaj se je bolje RAZITI kot biti v SLABEM razmerju Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja Vedno jim zlomijo srce: 6 astroloških znakov, ki vsakič izberejo napačnega partnerja Pravi moški jokajo. Hudo breme, ki ga žre: 5 znakov, da ima moški zlomljeno srce