Ko postaneta tujca: 3 znaki, da partner ni več ISTA oseba, v katero si se zaljubila
V zraku · odnosi

Najbolj neizogibna stvar v dolgotrajnih odnosih je, da se ljudje v njih spreminjajo. S časom rastejo, pridobivajo nove življenjske izkušnje in spreminjajo pogled na svet. Nekatere spremembe so lahko minimalne, a kaj, ko pride do drastičnih preobrazb, ko osebo, v katero smo bili močno zaljubljeni, ne prepoznamo več?

Rast je verjetno dobra stvar. A ima tudi negativne posledice, saj so njeni vplivi na razmerje lahko neizogibni. Osebama, ki sta nekoč bili prepričani, da sta druga za drugo, se lahko nenadoma zazdi, da sta popolnoma nezdružljivi.

Če ste zaskrbljeni, da je vaše razmerje obsojena na propad, videtite, da še zmeraj obstajajo možnosti za reševanje tega. Preden se osredotočite, kaj boste naredili, morate najprej vedeti, kaj je krivo za to, da so vaša čustva spremenjena. Je mordda za to kriv partner? Njegovo venje? T

3 znaki, da partner ni več ISTA oseba, v katero si se zaljubila

Želite si, da bi bili v razmerju s kom drugačnim.

Če ste nekoč svojega partnerja videli kot sanjskega moškega, zdaj pa ne morete več prenehati razmišljati o tem, kako si želite biti z nekom, ki je drugačen, ker bi se z njim počutili srečno, je zato, ker se je vaš verjetno partner spremenil.

Če si predstavljate, kakšno bi bilo življenje brez vašega partnerja in se počutite, kot da bi se rešili velikega bremena, če bi bili brez njega, je to znak, da verjetno niste več zaljubljeni!

Počutite se jezno in osamljeno v njegovi bližini.

Vas veseli preživljanje časa s partnerjem ali pa se vam zdi, da ste zaradi njegove prisotnosti slabe volje? Če se odgovor nagiba proti drugi možnosti, je očitno, da se je v razmerju nekaj spremenilo

Če se počutite strašno, ker ste tako nesrečni, je to verjetno rezultat naraščajoče zamere v vajinem odnosu.

Ni več oseba, s katero bi radi preživljali čas.

Koliko časa preživite s svojim partnerjem? Koliko časa želite preživeti z njimi? Če želite biti vedno manj in manj v njegovi bližini, je to znak, da nimata več skupnih interesov. To se pogosto odraža v tem, da zavračate vabila, ker se ne želite počutiti ujeto skupaj s svojim partnerjem.

Kaj storiti, če partner ni oseba, v katero ste zaljubili?

Če ste se znašli v takšni situaciji, je čas, da naredite spremembo in se stvari lotite čim bolj pošteno. Bistveno je, da ugotovite, zakaj je prišlo do sprememb v vašem čustotovanju. Nato pa se pogovorita o težava!

Spremembe, ki jih čutite pri partnerju, ne pomenijo, da se mora vajino razmerje tudi zaključiti. Gre lahko zgolj za to, da se morata prilagoditi novi dinamiki. Lahko se obrneta tudi na strokovno pomoč in ugotovita, ali je vajino razmerje vredno popravljati ali pa je konec najboljša odločitev.


Ženske erogene cone, ki jim vsak "pravi moški" posveča več pozornosti Ženske erogene cone, ki jim moški posvečate premalo pozornosti 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico 7 preprostih načinov, kako presenetiti boljšo polovico maxresdefault (1) Dve strani enega razhoda: kako se ujemajo naše zgodbe, ko se razidemo? MonsterInLaw-UC2016_7 7 načinov, kako se prikupiti tašči · · ·