Zaradi tega moraš blokirati bivšega partnerja na družbenih omrežjih ...
V zraku · odnosi

Nikakor ne trdimo, da se je po razhodu z osebno pametno obnašati, kot da vajina ljubezen ni nikoli obstajala – to ni ne zdravo, niti ne pravično do druge osebe, vendar se je pogosto potrebno vsaj za nekaj časa oddaljiti od svojega bivšega partnerja, da si zacelite globoke rane. Zaradi tega morate blokirati bivšega partnerja na družbenih omrežjih …

Zakaj moraš blokirati bivšega partnerja na družbenih omrežjih? Ohraniti dober odnos z bivšo ljubeznijo je cilj, ki je vreden občudovanja, a se je ves čas potrebno zavedati, da ni zagotovljeno, da vama bo to uspelo, čeprav si to morda oba želita. Na začetku razhoda je za marsikoga lažje in veliko bolj zdravo, da za nekaj časa prekine kontakt. In to vključuje tudi družbena omrežja!

Mnogi potrebujejo prostor in čas, da v miru razmislijo o odnosu, ki se je končal, ponovno postavijo porušene načrte in si zacelijo srce. Če je bivša ljubezen potiho ves čas nekje prisotna(na primer na pogovoru na aplikaciji Facebook ), je veliko težje stopiti v stik s svojimi željami in potrebami, temveč vas lahko hitro odnese v pogrešanje, hrepenenje, idealiziranje ali sovraštvo in popolno negiranje vsega, kar je bilo v zvezi lepega.

Pravilo daleč od oči daleč od srca je resnično, zato je veliko lažje, ko veste, da možnosti, da bi videli bivšo ljubezen na družbenem omrežju, ni. Počutili se boste svobodno, ker se boste rešili preteklosti in se začeli zavedati, da ste svobodni in je pred vami nova pot. Preden to storite, jegi pomembno, da si zastavite nekatera vprašanja, ki vam bodo pojasnila, ali ima smisel to, da blokirate osebo.

5 vprašanj, ki si jih morate zastaviti:

  • Kaj v resnici potrebujem?
  • Zakaj ga/jo želim blokirati? Bom dobil/-a tisto, kar si želim s tem, da ga/jo blokiram?
  • Ali želim s svojim dejanjem kaj sporočiti?
  • Bom zaradi tega zares prenehal/-a misliti o bivši ljubezni?
  • Kako se počutim glede svoje odločitve?

Nikakor ne pravimo, da je to zlato pravilo, ki se ga morajo poslužiti vsi, je pa nekaj, kar je vredno razmisleka.

4 sporočila, s katerim ga boš v hipu naredila ljubosumnega 4 sporočila, s katerimi ga boš v hipu naredila ljubosumnega Ko upaš na VEČ: ta dejanja nedvomno kažejo, da si zanj le prijateljica Ko upaš na VEČ: ta dejanja nedvomno kažejo, da si zanj le prijateljica 2 vprašanji, zaradi katerih je razpadlo na tisoče zvez: si jih upata zastaviti? 2 vprašanji, zaradi katerih je razpadlo na tisoče zvez: si ju upata zastaviti? shutterstock_453635980 Zakaj bi morali odpustiti staršem, ki so nas prizadeli? Zaradi tega enega razloga! ·