shutterstock_177535844
V zraku · odnosi

Psihopati so lahko zelo šarmantni in tako privlačijo svoj “plen”.

Danes so “na tapeti” moški psihopati. Morda boste rekli, da je to precej ostra beseda, in da se danes koristi blažja, kot na primer “osebnostna motnja”, a z zagotovostjo se lahko reče, da je psihopatija meja med patološkim in zdravim stanjem duševnosti. Moški psihopati so pri ženskah zelo iskani. Lahko so zelo šarmantni, romantični, edinstveni, izboraženi in inteligentni ter vedno pripravljeni, da žensko presenetijo z novo superlativno gesto. Kako lahko torej veš, da je psihopat tudi tvoj partner?

  • Prvi znak je prevelika samozavest. Prepričani so, da imajo vedno prav.
  • Drugi znak je patološko laganje. To pomeni, da posameznik večkrat ponavljajoče, kompulzivno pripoveduje lažne zgodbe.
  • Tretji znak je predstava za javnost. To pomeni, da je posameznik v službi ena oseba, doma pa spet popolnoma drugačna.
  • Četrti znak je ljubosumje.
  • Peti znak so grožnje. Notranji svet psihopata je poln osebnih vojn, groženj in nasilja.
  • Šesti znak je nezmožnost obvladanja agresije. Skoraj vsakič impulzivno reagira in ni ga moč ustaviti.

Veliko žensk, ki so v razmerju s takim človekom, postanejo žrtve. Ker se osebe bojijo, z njo ostanejo poročene in trpijo. Strah jih paralizira in tako ne morejo prekiniti odnosov s takšno osebo. Živijo v začaranem krogu strahu, trpljenja in groženj.

Če čutiš, da imaš ob sebi takšnega človeka, poišči pomoč in se pogovori z osebo, ki ji zaupaš. Ne zaslužiš si, da trpiš in za to, kar ti povzroča, ni opravičila. Morda se počutiš paralizirano in ujeto ter ne najdeš načina, kako pobegniti, a verjemi, da ti bodo dobri prijatelji, tvoji bližnji pomagali.

NIHČE, prav NIHČE si tega ne zasluži, zato POJDI in zaživi!

Ko ga ne moreš spraviti iz svoje glave: zaradi tega neprestano razmišljaš o osebi, ki ti je všeč Ko ga ne moreš spraviti iz svoje glave: zaradi tega neprestano razmišljaš o osebi, ki ti je všeč Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo 5 stvari, ki morajo ostati le med vama s partnerjem: teh skrivnosti NITI V SANJAH ne deli s prijatelji 5 stvari, ki morajo ostati le med vama s partnerjem: teh skrivnosti NITI V SANJAH ne deli s prijatelji Ne verjemi vsemu, kar ti rečejo: 3 najhujši ljubezenski nasveti, ki jih boš slišala Ne verjemi vsemu, kar ti rečejo: 3 najhujši ljubezenski nasveti, ki jih boš slišala