10 zares neobičajnih znakov, da dejansko postajaš dobra oseba

Foto: Envato

"Bodite oseba, za katero niste nikdar imeli poguma, da bi bili." - Paulo Coelho

Skozi čas se ljudje spreminjamo in spoznanja, izkušnje iz nas naredijo močnejšo osebo, osebo, ki ve kaj hoče in kam jo pelje pot.

Kakšni so nekoliko nenavadni znaki, da postajaš dobra oseba?

Vse naredite sami

Starejši ste, bolj se vam zdi, da lahko vse naredite sami in nočete biti nikomur v breme. Počutite se ponosni nase, ker ste zaradi tega postali močni in neodvisni.

Zavedate se, da imate nekaj težav

Točno veste, da imate težave, ki jih morate premagati, naj gre za vašo tesnobo, nihanje razpoloženja, težave v partnerstvu in podobno. Po svojih najboljših močeh se boste potrudili, da jih premagate.

Prekinete strupene odnosov

Imate občutek, da imate veliko znancev, a malo prijateljev. Začnete spoznavati, kdo je resničen prijatelj in kdo ne. Čeprav boste malce razočarani, ste dovolj pogumni, da zapustite odnose, ki so strupeni in vas čustveno zlorabljajo.

Težko zaupate ljudem

Velikokrat ste bili razočarani nad ljudmi, ki so izkoristili vaše zaupanje, ampak tistim, v katere verjamete, jim boste zvesti in boste naredili vse, da ohranite prijateljstvo.

Imate občutek, da imate veliko znancev, a malo prijateljev.
Imate občutek, da imate veliko znancev, a malo prijateljev.

Življenje se vam zdi dolgočasno

Včasih niste zadovoljni s svojim življenjem. Zdi se vam, da obstaja še nekaj več, kar bi želeli doseči. Rutina vas dela nemirne. Čeprav se vam zdi, da je vaše življenje “dolgočasno”, ker nimate v življenju nepotrebne drame, je to nekaj, na kar morate biti ponosni.

Ste občutljivi in ranljivi

So dnevi, ko se počutite polne upanja, a so tudi trenutki, ko se počutite, da ste na najnižji točki svojega življenja. A kljub temu, da je vaše srce zlomljeno, da ste doživeli neuspehe, razočaranja in občutke žalosti, se vedno poberete in v njih najdete lekcije.

Primanjkuje vam časa

Pogosto se vam zdi, da v dnevu ni dovolj ur. Premalo spite. Težko si vzamete čas zase in svoje ljubljene, ker se vam zdi, da je vedno še nekaj, kar morate storiti. Kljub temu, da ste prestrogi do sebe, ko počnete kar počnete, je to znak, da imate v sebi neustavljivo odločnost, da boste uspešni.

Obžalujete napake, ki ste jih storili v preteklosti

Krivite se za vse napake, ki ste jih storili v preteklosti. Priznate si, da ste sprejeli nekaj slabih odločitev in včasih si želite, da bi se vse vrnili nazaj. Toda zavedate se, da vas obžalovanje ne bo pripeljalo nikamor in da je edino, kar lahko storite, da ne ponovite istih napak.

Zdi se vam, da obstaja še nekaj več, kar bi želeli doseči.
Zdi se vam, da obstaja še nekaj več, kar bi želeli doseči.

Pogrešate družino

Zavedate se, da bo vse delo, odrekanja, da bodo vsi boji in uspehi, najboljše darilo za vse, ki jih imate radi.

Zaradi svoje prihodnosti se včasih počutite izgubljene

Zdi se, da ste drzni in močni, vendar se večino časa počutite izjemno negotovi. Sprašujete se, kaj resnično potrebujete in kakšen je vaš življenjski namen. Toda kljub vsem zmešnjavam in strahovom vam uspe, da vedno dokončate svoje delo.

Na koncu dneva se zavedate, da morate živeti dan za dnem in popolnoma razumete, da se bo vse zgodilo glede na to, kako se boste VI odzvali na življenje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!