One Room Hotel v Pragi
Utrip mesta · arhitektura · Utrip mesta · destinacija

Z 216 metri je Žižkov televizijski stolp v Pragi najvišja stavba češke prestolnice. Stolp s tremi stebri, po katerih plezajo kipi dojenčkov (avtor David Černý), je bil zgrajen leta 1992. S svojo moderno zasnovo odstopa od zgodovinsko pomembnih stavb, a bolj kot njegova neskromna prezenca navduši očem skrito dejstvo, da v njem deluje luksuzni enosobni hotel s petimi zvezdicami One Room Hotel, ki ponuja veličasten razgled na mesto.

Žižkov televizijski stolp je tehnološka in arhitekturna mojstrovina ter priljubljena turistična znamenitost, a še bolj kot njegova pojava navduši petzvezdični hotel na višini, ki deluje v njem.

One Room Hotel je v imenu resda majhen, a naj vas to ne zavede, saj gre za razkošen prostor z obilico prostora in vsemi priboljški hotela s petimi zvezdicami.

PREBERITE ŠE: Treehotel: hotel na drevesu na Švedskem

Stolp se nahaja streljaj proč od starega mestnega jedra, obkrožajo pa ga restavracije, nakupovalni centri, lokali in druge praške znamenitosti.

V sobi s pozornostjo za detajle med drugim najdemo luksuzno pohištvo, mini bar, kavni avtomat, sobo za preoblačenje, kopalnico s stekleno steno, seveda pa ne manjka panoramski razgled na mesto. Če si ne morete privoščiti sobe, pa se lahko povzpnete 97 metrov visoko in uživate v pogledu na znamenito prestolnico.

Galerija – praški One Room Hotel:

Odpri galerijo
Košarkarsko igrišče Playground Playground – košarkarsko igrišče kot umetniško platno Rezidenca za 250 milijonov dolarjev Razkošna vila za 250 milijonov prihaja s 30-milijonsko zbirko avtomobilov Treehotel: Hotel na drevesu na Švedskem Treehotel: hotel na drevesu na Švedskem Kavarne Starbucks Vstopite v najbolj edinstvene kavarne Starbucks · · · · · ·