fbpx

Čokoladni atelje Dobnik – sladka pomladna bonboniera Pomlad

Nove pomladne bonboniere Čokoladnjega ateljeja Dobnik sestavljajo pralineji iz najboljše čokolade in sveži sadni okusi. Razveselimo se lahko z okusi pomaranče, limete, maline, borovnice, amarete, marakuje ali pa pistacije.

Čokoladni atelje Dobnik, družinsko podjetje in čokoladnica z 20-letno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov, je pripravilo posebno sladko pomladno bonboniero, ki bo navdušila vsakega sladokusca. Nove pomladne bonboniere sestavljajo pralineji iz najboljše čokolade in sveži sadni okusi. Razveselimo se lahko z okusi pomaranče, limete, maline, borovnice, amarete, marakuje ali pistacije. Elegantna sveža embalaža ter pestri okusi v treh pomladnih bonbonierah, pa bodo poskrbeli za sladko pomladno-poletno prebujenje.

PREBERITE ŠE: Čokoladni atelje Dobnik – valentinova kolekcija D’Love Collection

Z ročnim delom, naravnimi in kakovostnimi sestavinami ter z uporabo prave čokolade, v pralinejih in čokoladah Čokoladnega ateljeja Dobnik nikoli ni konzervansov, saj bi ti neizbežno ubili njihov čar – to je, da jih pojemo sveže. Čokoladni atelje Dobnik najdemo tako v Ljubljani, Mariboru, Celju ter Žalcu, ustavimo pa se lahko tudi v njihovi spletni trgovini.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.cokoladniatelje.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.