Waterstudio: Sodobna hiša, ki spominja na vesoljsko ladjo

Vila, ki spominja na vesoljsko ladjo

Nizozemski arhitekturni biro Waterstudio je v osrčju narave zgradil luksuzno hišo, ki zaradi sodobnega oblikovanja spominja na vesoljsko ladjo. Hiša z moderno zunanjostjo, ki sestoji iz belega okvirja in steklenih sten, in zračno notranjostjo navduši že z vhodom, saj je ta oblikovan tako, da ujame čimveč jutranjih sončnih žarkov.

Pri nizozemskem arhitekturnem biroju Waterstudio so dokončali gradnjo luksuzne vile, ki s svojo sodobno obliko spominja na vesoljsko ladjo. Moderna hiša, ki jo najdemo v osrčju nizozemske narave, ima poleg kleti, ki služi za shranjevanje, le eno nadstropje, v katerem najdemo odprte prostore, ki očarajo s svojo zračnostjo in prelepim razgledom skozi steklene stene. Hiša z zanimivo zunanjostjo, ki sestoji iz belega okvirja in steklenih sten, in minimalistično opremljeno notranjostjo pa navduši že pri vhodu, saj je ta oblikovan tako, da sprejme čimveč jutranje sončne svetlobe.

PREBERITE ŠE: Skladišče prenovljeno v sodobno stanovanje s spuščeno notranjo teraso

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.waterstudio.nl

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To moraš poskusiti: 8 fengšuj trikov, da svoj dom napolniš s srečo in bogastvom!