Coolpad Torino S – pametni telefon po dostopni ceni

Coolpad ponuja pametne telefone z inovativnim dizajnom, izjemno kakovostjo po dostopni ceni. Kitajski proizvajalec dostop do LTE omrežja, IR in čitalec prstnih odtisov ponuja širokemu krogu uporabnikov. Coolpad Torino S bo v beli in šampanjec barvi kmalu na voljo tudi v Sloveniji.

Coolpad je navdih za Torino S črpal iz narave ter uporabnikom ponudil edinstveno zaobljeno ohišje, prijetno na dotik. Pogled na Torino S zadnje strani je podoben lično oblikovanemu rečnemu kamnu, ki se kopa v soncu. 4,7 palčni zaslon spredaj se ponaša z zaobljenim 2.5D zaslonom, kar telefonu daje enoten in kompakten izgled.

Coolpad Torino S ima čudovit 4,7 palčni HD zaslon z ločljivostjo 1280*720, kar prinaša 312.5 ppi, na zadnji strani pa je opremljen s čitalcem prstnih odtisov. Ta se lahko programira na 5 različnih prstnih odtisov, pri čemer je vsakemu možno določiti posamezno funkcijo (odklepanje telefona, vklop prednje kamere, hitro odpiranje aplikacije in podobno). Aparat je opremljen z DUAL SIM tehnologijo, dostopom do LTE omrežja, 2 GB RAM, 16 GB spomina in možnostjo nadgradnje z Micro SD kartico.


Torino S poganja Qualcomm Snapdragon 410 s štiri jedrnim procesorjem hitrosti 1.2 GHz. Aparat je mogoče uporabljati enoročno, pri čemer čitalec prstnih odtisov odtise prepozna v pičli polovici sekunde, fotografijo je mogoče posneti v 0,24 s. Natančnost čitalca je 99,9 odstotna, tudi ob vlažnih prstih, čitalec deluje v vseh smereh. Debelina ohišja Coolpad Torino S meri zgolj 7,9 mm, pri čemer je naprava opremljena tudi z IR, ki omogoča krmiljenje različnih hišnih naprav. Aparat je na zadnji strani opremljen z 8 MP, spredaj s 5 MP kamero. Na napravi teče Android™ 5.1 Lollipop, čezenj pa še uporabniški vmesnik COOL UI 8.0. Zmogljivost baterije znaša 1.800 mAh, dimenzije telefona so 139 x 67,8 x 7,9mm.

Spremljajte Coolpad na spletni stranicoolpad.si in na družbenih omrežjih Facebook, Instagram.

Torino S Champagn
Torino S Champagn

Cena pametnega telefona Coolpad Torino S bo pod magično mejo 200 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
coolpad.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!