Prihaja poletni Pivo & Burger Fest 2016

Poletni Pivo & Burger Fest 2016

V prestolnici bo zopet cvrčalo. Prihaja namreč poletna izdaja ulične poslastice Pivo & Burger Fest, ki se bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani odvijala 2. in 3. julija 2016. Zavzele ga bodo žar plošče in ponudniki kraf piva, družbo pa jim bodo delali tudi bistroji, kavarne in vrhunske restavracije, ki bodo dobrojedce cel vikend razvajali med 11. in 23. uro. Pridite s praznim želodcem!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Pogačarjev trg 1, Ljubljana

Organizator

Pivo & Burger Fest

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Brezplačno

Na vrata že trka poletni Pivo & Burger Fest 2016. Festival dvojca, ki navdušuje, se bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani odvijala že šestič, sicer pa tretje leto zapored. Stojnice z burgerji in pivom ga bodo tokrat zavzele 2. in 3. julija 2016, skoraj tri mesece po spomladanski različici, tretji Pivo & Burger Fest 2016 pa se obeta 22. in 23. oktobra 2016, ko bo padel zastor nad sezono na prostem.

PREBERITE ŠE: 1. festival pivo, burger & čili

Prihaja poletni Pivo & Burger Fest.
Prihaja poletni Pivo & Burger Fest.

‘’Nad obiskom smo vedno znova presenečeni in razvoj ponudbe je res neverjeten. Danes kakovosten in lično postrežen burger človek dobi že v gorski koči, kraft pivo pa na smučišču, kar je odlično. Burger vsekakor ni več sinonim za nezdrav fast-food, temveč je lahko pravo gurmansko doživetje. Na Pivo & Burger festu na plano pride neverjetna domišljija slovenskih ponudnikov; raznolikost, kakovost, presenetljivost in možnost velike izbire na enem mestu pa so razlogi, da se obiskovalci vedno znova vračajo,’’ je poletno izdajo Pivo & Burger Festa pokomentirala vodja projekta Alma M. Kochavy.

Dodatne Informacije

Več informacij:
pivoinburgerfest.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!