fbpx

Coolpix s projektorjem

  Biti prvi na svetu je zmeraj nekaj posebnega, izdelati prvi kompaktni fotoaparat z vgrajenim projektorjem na svetu najbrž tudi. Nikon je z novim modelom Coolpix S1000pj prebil led, saj nam vgrajeni projektor(ček) omogoča, da samo s pritiskom gumba projiciramo fotografije ali videoposnetke v velikosti od 13 do 100 cm. ...

 

Biti prvi na svetu je zmeraj nekaj posebnega, izdelati prvi kompaktni fotoaparat z vgrajenim projektorjem na svetu najbrž tudi. Nikon je z novim modelom Coolpix S1000pj prebil led, saj nam vgrajeni projektor(ček) omogoča, da samo s pritiskom gumba projiciramo fotografije ali videoposnetke v velikosti od 13 do 100 cm. Pri tem se lahko pohvali z ločljivostjo 12,1 megapik, svetlobno občutljivostjo ISO 6400, 2,7-palčnim LCD-zaslonom in širokokotnim objektivom NIKKOR s 5-kratno povečavo.

Cena: 399,99  evra, na voljo na www.nikon-foto.si

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.