fbpx

Cowboy 4: Električno kolo za mestne “kavboje”

Zadnjič posodobljeno: :

Vodilni start-up proizvajalec električnih koles Cowboy je predstavil najnovejšo različico njihovega mestnega "konjička".

Električno kolo Cowboy 4 predstavlja izpopolnjeno različico prehodnega modela z oznako 3, od katerega ponuja za 50 % več navora. Aluminijasti okvir kolesa je na voljo v moški in ženski različici, celotna teža, skupaj z baterijo, pa znaša 18,9 kilogramov. Pri poganjanju kolesa nam pomaga elektromotor z močjo 250 vatov, ki nas lahko požene do 25 km/h. Elektromotor črpa svojo energijo iz baterije s kapaciteto 360 Wh. Za polnjene le te boste potrebovali okoli 3,5 ure in imeli na voljo za do 70 kilometrov “električne pomoči”.


Cowboy 4 se lahko pohvali s pnevmatikami odpornimi na predrtje, lučmi integriranimi v okvir kolesa, hidravličnimi zavorami in krmilom z vgrajenim brezžičnim polnilcem za mobilni telefon. Za moderno in tehnološko dovršeno mestno električno kolo je potrebno odšteti 2.490 evrov.

Dodatne Informacije

Več informacij:
cowboy.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!