fbpx

Crep Protect – ultimativna zaščita za čevlje v obliki spreja

Crep Protect - impregnacijski sprej proti umazaniji in tekočini

Zima je pred vrati, kar pomeni, da bo treba še bolj skrbeti za svoje čevlje. Ali pač ne? Crep Protect je inovativen sprej oz. impregnacijski razpršilec za zaščito obutve, ki bo od sredine decembra na voljo tudi v Sloveniji. Gre za neviden premaz, ki deluje na vseh vrstah obutve (usnje, semiš, žamet, platnena obutev, …) in čevlje zaščiti pred vsemi zunanjimi dejavniki, najsi bo to blato, voda, sol, sneg ali umazanija. Umazani čevlji so preteklost!

Čevlji varujejo naše noge pred vremenom, a tako kot oni skrbijo za nas, moramo tudi mi poskrbeti za ustrezno nego in zaščito obutve, če želimo, da nam bo ta dolgo služila. Vlaga, blato, voda, plundra, sol, sneg in umazanija čevljem pač ne prizanašajo in slej ko prej material položi orožje pred zunanjimi vplivi.


A vse kar potrebujete, da se to ne zgodi, je Crep Protect sprej, nevidni premaz s katerim vaša obutev postane imuna na vse zunanje vplive. Sprej namreč ustvari neprepustno membrano, nanos pa poskrbi za popolno odbojnost tako tekočine kot umazanije!

PREBERITE ŠE: Kako najhitreje posušiti mokre čevlje?

Skrb za čevlje še nikoli ni bila tako preprosta in poceni (14 evrov). S sprejem Crep Protect bodo vaši čevlji vedno kot novi!

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.