fbpx

Crocsi in Jibbitz priponke rušijo modna pravila in spodbujajo ustvarjalnost

Crocsi to poletje ponujajo igrive modne trende. V ospredje letos postavljajo kultni model obutve Classic Clog - cokel s prepoznavno silhueto, popolno za vse modne upornike, ki so drzni in radi rušijo modna pravila ter trendi natikače Classic Crocs Slide, ki jih obožujejo vsi, ki se radi igrajo s svojim stilom.

Z odštekanimi Jibbitz priponkami lahko vsak na svojih najljubših Crocsih nosi simbole tistega, kar ga dela edinstvenega! Svoje Crocse sta tako okrasili tudi priljubljeni hollywoodski zvezdnici, sicer ambasadorki Crocs kampanje “Come as you are”, Zoey Deschanel in Pryanka Chopra Jonas.

Crocs x Priyanka Chopra Jonas
Crocs x Priyanka Chopra Jonas

Za vse, ki poleti prisegajo na natikače, so popolna izbira natikači Classic Crocs Slide, ki so izjemno trendi ter so na voljo v čudovitih barvah. Osebno noto klasičnim modelom pa dodajo Jibbitz priponke, ki jih lahko vsak posameznik izbere po svojem okusu in tako popolnoma personalizira svojo najljubšo Crocs obutev. Jibbitz priponke so eden najbolj kul načinov samoizražanja, s katerimi lahko Crocse vsak naredi čisto svoje. Na voljo so v številnih simpatičnih različicah, ki ponujajo nekaj za vsakogar, od milenijcev s prefinjenim okusom, najstnikov, ki jih navdihujeta ulična moda in najnovejši digitalni trendi, do mladih, ki svoj prosti čas najraje preživljajo v naravi ali ob ogledovanju svetovnih znamenitosti. Z Jibbitz priponkami lahko tako vsak na svojih najljubših Crocsih vsakodnevno nosi tisto, kar ga dela edinstvenega!

Nova kolekcija Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana ter na wellbie.si.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
wellbie.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!