fbpx

Tako izgubiš močno žensko!

Ne izgubi je zaradi svojega ponosa. Takšne ženske so redke.

Izgubiš jo, če je ne spoznaš. Morda je drugačna, edinstvena, zastrašujoča, očarljiva … Ne izgubi je, ker nisi izkoristil možnosti, da bi jo spoznal.

Izgubiš jo, ko se pretvarjaš, da si nedostopen. Močna ženska lovi svoje sanje in ne želi izgubljati časa z nekom, ki si ne želi resnično zapravljati časa z njo. Ni nevljudna, ni arogantna, samo ščiti svoje srce. Ranila se je že, zato je ne izgubi preden jo sploh imaš.

Izgubiš jo, ko skrivaš svoja čustva. Ne misli, da si močan, ker zadržuješ vse v sebi. Njej si najlepši, ko se ne bojiš pokazati sebe, svoje ranljivosti. Ne želi ugibati, kako se počutiš, želi biti potopljena v vse, kar ponujaš. Tako globoko je povezana z življenjem in potrebuje nekoga, ki je takšen tudi sam.

Močna ženska ve, da je je mogočna in da lahko premika gore brez nikogaršnje pomoči. Ni feministka, vendar pozna svojo vrednost in svoje zmožnosti in ne bo nikomur dovolila, da bi ji to odvzel. Prav tako ve, kdaj jo bodo izkoristili.

Močna ženska pozna svojo vrednost in svoje zmožnosti in ne bo nikomur dovolila, da bi ji to odvzel.
Močna ženska pozna svojo vrednost in svoje zmožnosti in ne bo nikomur dovolila, da bi ji to odvzel.

Izgubiš jo, ko jo podcenjuješ, žališ, omalovažuješ. Močna ženska si neskončno prizadeva graditi svojo samozavest, kariero in odnose. Ne bo se zavzemala za nekoga, ki se ne bo zavzemal za njo. Mogoče ti tega ne bo povedala neposredno, saj se zaveda, kako se drugi počutijo. Vendar ne bo z osebo, ki ne spoštuje in vidi kaj je dosegla.

Izgubiš jo tako, da je ne spoštuješ. Ve, kaj pomeni tišina, in pozna povratne komentarje. Zna spoštovati sebe in ne bo prenašala osebe, ki je ne.

Izgubiš jo, če se ne boriš za njo. Želi si nekoga, ki se bo boril, ki je odločen in točno ve, kako prositi za odpuščanje in kako ga dati.

Izgubiš jo tako, da jo preprosto izpustiš, da gre. Ni kakor druge ženske. Ne bo se plazila nazaj k tebi. Ne bo povzročila drame. Povedala bo svoje mnenje in te le opazovala, kako odhajaš.

Ko imaš močno žensko, je ne izpusti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!