fbpx

Očekává se, že Apple pro rok 2020 drasticky změní iPhone

Prah po predstavitvi najnovejših iPhonov se je že polegel. Zato so mnogi že v pričakovanju novih pametnih telefonov podjetja Apple. Kot kaže, bodo morali na te počakati še nekaj časa.

V letošnjem letu naj bi izšel model z največjim zaslonom doslej. Veliko več zanimanja pa vzbuja novost, ki jo želijo uvesti pri Applu – v bližnji prihodnosti želijo lansirati zložljiv iPhone.

Apple naj bi patent za inovacijo vložil že v lanskem novembru. Kljub temu  se naprava naj ne bi znašla na tržišču pred letom 2020.

 

Lani smo bili priča predstavitvi iPhona X, kaj lahko pričakujemo letos?
Lani smo bili priča predstavitvi iPhona X, kaj lahko pričakujemo letos?

Naj vas besedna zveza zložljiv telefon ne zavede. Pri Applu se ne bodo vrnili v preteklost in ustvarili telefon s številčno tipkovnico in zložljivim zaslonom. Sodeč po opisu prototipa bo elektronska naprava ponujala zaslon, ki ga bo mogoče pregibati v obeh smereh. Telefon boste torej lahko preoblikovali tako, da bo njegova sprednja in zadnja stran prikazovala vsebino.

Leto 2020 je za zdaj še precej oddaljeno, zato se bo treba zadovoljiti z novim iPhonom X SE, ki bo izdan kmalu.

S vámi od roku 2004

Od roku 2004 zkoumáme městské trendy a denně informujeme naši komunitu následovníků o novinkách v životním stylu, cestování, stylu a produktech, které inspirují vášní. Od roku 2023 nabízíme obsah v hlavních světových jazycích.