Cubix – minimalistična pasja rezidenca

Pasja uta - Cubix
Zadnjič posodobljeno: :

Človek si kar malo oddahne, ko v poplavi pasjih ut, ki so si podobne kot jajce jajcu zagleda eno malce bolj dovršeno, bolj kul in bolj sodobno.

Osnovne Informacije
Znamka

Cubix - pasja hišica

Model

Cubix

Čiste linije, puristične barve, les in steklo – to je Cubix, prava luksuzna rezidenca za bivanje našega štirinožnega prijatelja. Minimalistična in moderna belo rdeča hišica si ne zasluži imena ”uta”, saj je pravi arhitekturni biser med pasjimi hišami. Cubix nudi veliko svetlobe in sobo tako za male kot za večje kužke (hišica je v več velikostih). Materiali te hišice pa niso samo viziualno privlačni, so tudi trdoživi in kvalitetni. Zaščiten les in močno steklo kljubujeta vsem vremenskim pojavom, zanimiva streha pa poskrbi, da se voda odvaja in ne zadržuje v hišici. Če pogledamo še z druge plati – tovrstna pasja hišica se tudi veliko lepše poda k sodobni arhitekturi kot pa klasične pasje ute kajne? Le cena malce zagreni navdušenje, prične se tam od 2000 evrov naprej …

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vse je za nekaj dobro: osebe, ki zamujajo, so uspešnejše