Čudovite fotografije golih baletnikov na ulicah New Yorka in Pariza

Čudovite fotografije golih baletnikov na ulicah New Yorka in Pariza

Zakaj bi hodili, če lahko plešejo? In zakaj bi plesali, če lahko plešejo goli? To je očitno moto in glavno vprašanje fotografa Jordana Matterja in njegove knjige Dancers After Dark, kjer je ovekovečil gole baletnike na ulicah New Yorka in Pariza. V nadaljevanju si oglejte te čudovite fotografije, s katerimi baletniki ponazarjajo lov za življenjskimi sanjami!

Fotograf Jordan Matter je na projektu Dancers After Dark aktivno delal dve leti. V uvodu knjige je zapisal, da je bil vsak teden peklensko utrujen, saj je fotografiral na stotine neverjetnih plesalcev v več mestih in državah. To je bila najbolj ustvarjalna izkušnja v njegovem življenju, ki se je po njegovem mnenju prehitro končala.

PREBERITE ŠE: Moč narave: neverjetne fotografije, ki pričajo o njeni nadvladi

Vsaka fotografija prikazuje proces, skozi katerega so šli plesalci – od trenutka, ko so zapustili svoje območje udobja in se z izjemnim trudom in predanostjo zapodili za svojimi življenjskimi sanjami.

Galerija – čudovite fotografije golih baletnikov na ulicah New Yorka in Pariza

Dodatne Informacije

Več informacij:
dancersafterdark.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!