Čustven posnetek dvojčkov, o katerem govori ves svet je najboljša terapija!

Dvojčka

Po spletu je ponovno zaokrožil izjemno čustven posnetek dvojčkov, ki po rojstvu še vedno mislita, da sta v maminem trebuhu. Posnetek je objavila babica Sonia Rochel, ki je na njiju uporabila novo tehniko kopanja ''The Thalasso'', nekakšen otroški spa iz majhne kadi in tuša za novorojenčke, v katerem ti dobijo občutek, da so še vedno v maternici. Video, ki ga preprosto moraš pogledati.

Kopanje novorojenčkov se sliši kot velik izziv, sploh za nekoga brez izkušenj. A ko boste videli video posnetek pariške medicinske sestre Sonie Rochel, boste spoznali, da je to lahko ena najbolj sproščujočih izkušenj v življenju. Terapevtska pa bo ne samo za vas, ampak predvsem za dojenčka.

PREBERITE ŠE: Kiss Me Now, Meet Me Later: ali obstaja ljubezen na prvi poljub?

Gre za tehniko kopanja The Thalasso, ki ob sproščujoči glasbi simulira okolje v maternici. Dvojčka iz posnetka, ki ostajata kljub rojstvu neverjetno povezana, sta tako prepričana, da še nista privekala na svet in da sta še vedno v maternici. Posnetek, ki si ga je na YouTubu ogledalo že preko 37 milijonov ljudi, te bo zagotovo ganil do solz.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Smile Ljubljana Special Edition: edini večdnevni elektronski festival v Sloveniji v 2020