fbpx

D Villa: estetsko dovršeni oddih v Istri

Foto: airbnb.co

Istra velja za eno najbolj priljubljenih počitniških destinacij, prava paša za oči pa je D Villa, ki se nahaja v okolici Labina.

V mestecu Nedešćina se nahaja povsem nova, sodobno opremljena D Villa. Sam objekt je zasnovan v obliki črke L, njegova površina pa meri 120 kvadratnih metrov. S tremi spalnicami, dvema kopalnicama in velikim dnevnim prostorom je kot nalašč za družine ali počitnice s prijatelji. Obkrožajo jo vinogradi in čarobna narava, zaradi svoje lokacije pa je primerna tudi za aktiven oddih.

Interjer je premišljen do zadnjega detajla, vse od ratanovih svetil v jedilnici do posebnih dodatkov v spalnici. Prevladujejo svetli toni, ki se vklapljajo v moderne pohištvene kose, kar še poudari prostornost in naravno svetlobo hišice. Kuharski navdušenci se bodo razveselili dobro opremljene kuhinje, hedonisti pa bodo navdušeni nad zunanjo teraso z bazenom in žarom.

Na svoj račun bodo prišli tudi otroci, saj se poleg velikega zunanjega bazena lahko zabavajo tudi na igralih, da pa bodo zvečer utrujeni popadali v postelje, bo poskrbel prostran travnik, kjer se bodo igrali po mili volji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!