De bedste slovenske kokke inviterer dig til forårets lækreste uge, Restaurant Week 2017. Mellem den 10. og 19. marts vil deltagende restauranter i hele Slovenien forkæle os med særlige menuer fyldt med friske lokale forårssmag til en enkelt pris. Lad smagens forår begynde!
Samo v lanskem letu je v dobrotah slovenskih restavracij uživalo več kot 82 tisoč gostov, prihajajoči Teden restavracij 2017 pa bo z 99 sodelujočimi restavracijami, med katerimi je kar 9 novih, največji in najodmevnejši doslej.
LÆS MERE: Åbent køkken 2017: den femte sæson af gourmeteventyr
Vsak novi Teden restavracij postavi slovenskim vrhunskim chefom nov izziv. V letošnjem letu je to narava. Meniji bodo tako odsevali pomladno prebujanje in jesensko umirjanje narave in naravnega.
Sprejemanje rezervacij se začne v petek, 24. februar. Od tega dne bodo vse informacije o načinu rezervacije, sodelujočih restavracijah, razpoložljivih mestih in izboru menijev dostopne na spletni strani Tedna restavracij: www.tedenrestavracij.si.
Mere information:
uge af restauranter.si