Na decembrski CITY CHEF kuharski akademiji smo pod vodstvom kuharskih mojstrov pripravljali praznične dobrote. Kulinarični utrip preverite v fotogaleriji!
Na praznični BYKOKKEKKOKEakademiet smo za predjed pripravili goveji carpaccio na rukoli, s parmezanom in granatnim jabolkom, za glavno jed žafranovo rižoto s popečenimi škampi in telečji biftek s tartufovim pirejem. Za sladico pa smo ustvarili Kavalove torte v lončkih, novoletne cookieje ter čokoladne smrekce na palčki. Jedi smo zaokrožili s peninami Martini. (Martini Rose, Martini Asti, Martini Prosecco). Uradna voda dogodka je bila Grube.
Glavne jedi je pripravljal kok på Kaval Inn and Pizzeria, Dragan Marjanović, og han tog sig af desserterne konditor fra Lolita, Greg Roda.
Za pomoč pri organizaciji CITY CHEF kuharske akademije se zahvaljujemo:
Bosch husholdningsapparater, Kaval group, Martini (Merit International), Jamnica
Fotos: Ana Če