Daleč najbizarnejši ovitek za iPhone, ki ste ga kdaj videli!

Ovitek za iPhone z ušesom

To je definitivno daleč najbizarnejši ovitek za iPhone, ki ste ga kdaj videli! Ovitek iz človeške kože, iz katerega raste uho, deluje tako srhljivo resničen, da človeka kar zmrazi. A bodite pomirjeni, umetnica Sarah Sitkin ni šla po stopinjah van Gogha, da bi ustvarila verjetno najbolj izprijen ovitek za pametni telefon v zgodovini, saj je namesto skalpela uporabila vosek in druge umetniške pripomočke.

Ovitek za iPhone s človeškim ušesom in teksturo kože je delo Sarah Sitkin, ki pa ni šla tako daleč kot van Gogh, saj si zanj ni odrezala ušesa, je pa naredila tako odlično imitacijo, da človek ne more ločiti pravega ušesa od tega, ki ga je ”prišila” na ovitek. Umetnici iz Los Angelesa so sicer bizarna dela blizu in ovitek z ušesom je zgolj ena v vrsti odpiljenih umetnin. Namig. Ne oglejte si njenega Instagramovega profila pred spanjem.

PREBERITE ŠE: 7 ovitkov za iPhone, ki jih zaradi njihove uporabnosti preprosto moramo imeti

Najbolj bizaren ovitek za iPhone, ki ste ga kdajkoli videli.
Najbolj bizaren ovitek za iPhone, ki ste ga kdajkoli videli.

Za karseda naraven videz ušesa in kože, za katera še kar težko verjamemo, da nista resnična, je Sarah Sitkin uporabila različne voske in smole. Protetični ovitek za iPhone je izdelala po naročilu za avstralskega kupca, in če želite svojega, boste morali kontaktirati Sitkinovo osebno.

Dodatne Informacije

Več o avtorici:
instagram.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj o vas pove položaj nog med sedenjem? Za nas popolnoma drži!