fbpx

Dan fotografije 2016 – Photokina po Photokini

Dan fotografije 2016 - Photokina po Photokini

Bliža se največji fotografski dogodek v Sloveniji, Dan fotografije – Photokina po Photokini, na katerem bodo vsa največja imena v fotografskem svetu (Canon, Nikon, Panasonic, Sony, Olympus …) predstavila svoje vroče novosti. Vroče pa na bo samo zaradi fotografske opreme. Za dvig temperature bo na sejmu namreč poskrbelo tudi prav posebno dekle, ki vam bo pod budnim očesom Aleša Bravničarja poziralo. Smo izdali preveč?

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana, Gospodarsko razstavišče, dvorana Urška
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Brezplačno

Po zgledu prodajne razstave knjig Frankfurt po Frankfurtu tudi Dan fotografije – Photokina po Photokini predstavlja vroče novosti, le da na področju fotografije, ki so jih največje blagovne znamke v fotografskem svetu predstavile na največjem fotografskem dogodku na svetu Photokina v nemškem Kölnu. Dan fotografije 2016 – Photokina po Photokini se bo letos odvijal 22. oktobra 2016.

PREBERITE ŠE: Hip Hop Reunion 2016 – slovenska raperska smetana v Cvetličarni

Dan fotografije 2016 – Photokina po Photokini bo minil v znamenju najnovejših novosti s področja fotografije.
Dan fotografije 2016 – Photokina po Photokini bo minil v znamenju najnovejših novosti s področja fotografije.

Dan fotografije 2016 – Photokina po Photokini pa ne bo minil zgolj v znamenju novosti znamk, kot so Canon, Nikon, Panasonic, Sony, Olympus, Hoya, Tamron, Tokina, Metz, Cewe in Lowepro, popestrile ga bodo tudi delavnice in predavanja. Skozi fotografijo bodo svoje zgodbe med drugim delili priznani fotograf Arne Hodalič (predstavil bo nadaljevanje svojega predavanja izpred dveh let, tokrat z naslovom Izginjajoče kulture), nagrajeni lovec na tornade Marko Korošec (predstavil bo svoj dolgoletni hobi) in alpinistka Vlasta Kunaver (popeljala nas bo v Nepal), direktor fotografije Darko Herič in režiser Luka Marčetić pa bosta predstavila praktični primer videografskega projekta (profesionalno snemanje filmov z GH4).

Na sejem prihajajo vsa največja imena fotografije.
Na sejem prihajajo vsa največja imena fotografije.

Celodnevni dogodek bo po meri poklicnih kot tudi ljubiteljskih fotografov. Pod vodstvom Aleša Bravničarja boste lahko spoznali različne tehnike fotografiranja in osvetlitve ter fotografirali manekenko in Playboyevo sanjsko dekle Anjo Jenko.

Dodatne Informacije

Več informacij:
danfotografije.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!