fbpx

To so najbolj nefotogenične živali, kar ste jih kdaj videli!

Nefotogenične živali

Ni lahko izpasti dobro na fotografiji. Enkrat se pačimo, drugič mižimo ..., saj veste. Čeprav je splet preplavljen s prikupnimi fotografijami živali, pa imajo te v resnici enake težave kot ljudje, saj še zdaleč niso tako fotogenične in takšne mojstrice poziranja, kot je morda prvi vtis, ko iščemo fotografije živali. Ravno tako kot ljudje tudi same na številnih fotografijah izpadejo naravnost obupno in te živali na svoje fotografije zagotovo niso ponosne. Ampak mi jih imamo še vedno radi, saj so ravno tako prikupne, kajne.

Največja nočna mora predstavnika ‘selfi generacije’ je, da je na fotografiji videti obupno. Marsikdo je sicer že dodobra izpopolnil umetnost poziranja, čeprav ni fotomodel. Pametni telefoni so k temu ogromno pripomogli. Živali nimajo te sreče, saj ne morejo vsak dan trenirati poziranja pred ogledalom, zato so na marsikateri fotografiji potem videti naravnost obupno.

PREBERITE ŠE: Tako bi bile videti živali, če bi imele oči tam kot ljudje

Čeprav te živali na fotografijah ne blestijo, pa so v resnici ravno tako prikupne kot sicer.

Živali, ki ne obvladajo poziranja:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!