fbpx

Dan, ko ste se poročili, vam razkrije, kako dolgo bo trajal zakon

Foto: envato

Sta si izbrala pravi datum? Datum, ki prinaša srečo in dolg zakon? Kako dolgo bo vajin zakon trajal? Preverite!

Ljudje si ponavadi izberejo datum poroke, ki ima zanje neki pomen, numerologi pa so prepričani, da prav te številke iz datuma vplivajo na posameznikov zakon.

Kako izračunati le to?

Seštejte te številke: mesec, dan in leto, ko ste se poročili ali se boste poročili, dokler ne dobite enomestne številke.

Primer: če je bil datum poroke 12.6.1999, potem seštejte 1+2+6+1+9+9+9 = 37, 3+7 = 10, 1+0 = 1.

Poglejmo pomen številk!

Ena

Temu poročnemu številu vlada Sonce. Ima velik pomen za vaju kot par, pa tudi za vsakega posameznika pred poroko. Dvorjenje je bilo zelo nepozabno in je trajalo morda celo malo dlje kot običajno, način vajinega spoznavanja pa je prava romantična zgodba.

via GIPHY

To število razkriva, da ste zelo topel in čustven par. Med obema obstaja močna želja, da bi zakon uspel, tudi če sta v preteklosti doživela ljubezenska razočaranja. Preden sta se odločila za poroko, sta oba o tej odločitvi zelo temeljito razmislila.

Dobro veste, kaj vaš partner mara ali ne, trudita se in se imata rada. Edina možna težava pa je morebitno jemanje tega za samoumevno.

Dva

Ljudje, katerih datum poroke nosi to številko, so imeli ali bodo imeli izjemno veliko ali izjemno zasebno poroko.

Ta številka je povezana z neko skrivnostjo, možnimi težavami v družini. Ta par vežejo strast in dobri nameni, vendar je pogosto potrebna večja čustvena zrelost, kar lahko povzroči nerazumne prepire, kot so tisti zaradi neutemeljenega ljubosumja in zamer.

via GIPHY

Lepota odnosa je v tem, da ga krasi sanjava in otroška zagnanost. Prav to daje vajini zvezi trajnost, pomaga pa tudi pri premagovanju težav, kot so reševanje stanovanjskega vprašanja, posojila … Otroci bodo zvezo okrepili in jo rešili, pomembno pa je, da se ta par nauči nesoglasja reševati brez čemernosti in jeze.

Tri

To število je odličen datum za finančno blaginjo, pa tudi za poroko, ki je povezana z dobrim ugledom, močjo in statusom. Obstaja nekaj nasprotnikov te poroke in sam par se lahko od zunaj zdi zadržan.

via GIPHY

Za štirimi stenami nista – tako v ljubezni kot v prepirih gresta v skrajnosti. To število prinaša tudi večje možnosti za veliko družino, s tremi ali več otroki. Zakon krepijo skupni projekti in cilji, največji izziv pa je oddaljevanje zaradi slabe komunikacije in umikanje vase.

Ljubezen je lepa in potrudite se, da zmanjšate partnerjev ego.

Štiri

To število je povezano z veliko zvestobo in predanostjo, poroko, ki je najbolj podobna tradicionalnim, globokim in resnim. Ta par lahko sodeluje in doseže veliko, numerološko pa je njun odnos povezan z usodo.

via GIPHY

Partnerja izpolnjujeta čustvene potrebe drug drugega in drug v drugem čutita veliko varnost. Edina možna težava v tem odnosu je sprejemanje rutine, torej premalo dela na strasti v odnosu, ki se skozi daljše obdobje spremeni bolj v prijateljstvo, in manj v ljubezen.

Pet

To število označuje par kot razmerje posameznikov, ki se dobro razumeta, vendar ljubita svojo svobodo in menita, da gledata v isto smer kot dokaz ljubezni.

via GIPHY

Imata iste vrednote, odnos pa bogatijo potovanja, spremembe in druženja. Pogosto se bosta selila, menjavala službe in projekte, a ravno takšne vibracije ohranjajo čar in občutek skupnega boja z življenjem, ki ju povezuje. Poleg tega je ta odnos spolen toliko kot intelektualen.

Šest

To število je povezano z izjemno čustvenostjo, Venero, lepoto, željo in ljubeznijo. V njej je veliko smeha in solz. Običajno gre za partnerja, ki sta oba izjemno čustvena, igriva, a tudi ponosna.

via GIPHY

Ure in ure se lahko pogovarjata in prepirata, hranita drug drugega s komplimenti in izrazi ljubezni. Največji izziv za to razmerje sta pretirano ljubosumje in posesivnost na eni strani.

Sedem

Par, ki si je za poročni dan izbral ta datum, naj bo previden. Povezan je z veliko napetosti, ovir in sodb drugih. Ta par naj se pazi ljudi, ki bi ju morda želeli ločiti, naj drug pred drugim ne skrivata in si v vsem dobro svetujeta.

via GIPHY

Ta dan je lahko posledica več različnih ver, ras ali drugih ovir. Največji izziv je vmešavanje drugih ljudi v njun zakon.

Osem

Par, ki se je ali se bo poročil na ta dan, je izjemno kompatibilen v skoraj vseh pogledih. Seks in fizični izlivi ljubezni so pomemben del njunega razmerja, pod mizo pa si bosta še dolgo izmenjevala poglede in dotike.

via GIPHY

Skupaj lahko dosežeta veliko in sta res srečna, pomembno pa je, da ohranita dovolj razuma v finančnih zadevah, da ne ogrozita svoje finančne varnosti. Ljubezen med njima pa je izjemno težko uničiti.

Devet

To število je povezano z Neptunom, skrivnostmi in usodo. Odnos med partnerjema je predvsem duhoven, logičen in spontan.

via GIPHY

Poroka ni bila premišljena, le zgodila se je kot posledica želje te ljubezni. Drug drugega podpirata, drug drugemu dajeta svobodo in razumevanje, edina možna težava, na katero morata biti pozorna, pa sta fizična distanca in prešuštvo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!