fbpx

Betrug

Nobelov nagrajenec Harold Pinter je v intimni komični drami združil glavne moderne teme, ki tudi v tem stoletju ostajajo ogledalo vrednot sodobnega človeka. Prevara na sladko grenki način prepleta in razpleta ljubezenski trikotnik nenasitnih egov, ob čemer se poigrava s časovno perspektivo. Mojstrovina o vplivih ...

Wichtige Informationen
Wenn?
Woher?
Siti Teater, BTC City, Ljubljana
Veranstalter
Facebook-Veranstaltung
Eintrittspreis
15 Euro

Nobelov nagrajenec Harold Pinter je v intimni komični drami združil glavne moderne teme, ki tudi v tem stoletju ostajajo ogledalo vrednot sodobnega človeka. Prevara na sladko grenki način prepleta in razpleta ljubezenski trikotnik nenasitnih egov, ob čemer se poigrava s časovno perspektivo. Mojstrovina o vplivih seksualne revolucije na ljubezen in zvestobo nas z duhovitim minimalističnim dialogom pripelje v komični svet brez moralnega zmagovalca.

Weiter
V najem

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.