fbpx

Prevara

Nobelov nagrajenec Harold Pinter je v intimni komični drami združil glavne moderne teme, ki tudi v tem stoletju ostajajo ogledalo vrednot sodobnega človeka. Prevara na sladko grenki način prepleta in razpleta ljubezenski trikotnik nenasitnih egov, ob čemer se poigrava s časovno perspektivo. Mojstrovina o vplivih ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Siti Teater, BTC City, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
15 evrov

Nobelov nagrajenec Harold Pinter je v intimni komični drami združil glavne moderne teme, ki tudi v tem stoletju ostajajo ogledalo vrednot sodobnega človeka. Prevara na sladko grenki način prepleta in razpleta ljubezenski trikotnik nenasitnih egov, ob čemer se poigrava s časovno perspektivo. Mojstrovina o vplivih seksualne revolucije na ljubezen in zvestobo nas z duhovitim minimalističnim dialogom pripelje v komični svet brez moralnega zmagovalca.

Naslednje
V najem

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.