fbpx

Koffer für Kleinkinder

Trunki Kinderkoffer sind lustig und praktisch. Sie sind wie kleine Tiere geformt. Sie haben integrierte Räder und hornförmige Griffe, damit Ihr Kleines sie ziehen oder schieben kann, wenn sie zu schwer sind. Die Koffer haben auch einen Riemen, der es ermöglicht, den Koffer auf der Schulter zu tragen. Der Kofferraumkoffer kann auch ein Kofferraum sein, auf...

Otroški kovčki Trunki so zabavni in praktični. Oblikovani so kot male živali. Imajo integrirana koleščka in ročaje v obliki rogov, da jih lahko malček vleče ali potiska, če so pretežki. Kovčki imajo tudi naramnico, ki omogoča nošenje kovčka na rami. Trunki kovček je prav tako lahko prtljažnik, na katerem vlečemo malčka, ko sedi, lahko je stol ali preprosto igrača. Oblikovani so tako, da je otroku prijetno sedeti na njem. Kovčki imajo dva ročaja na enem koncu, tako da se otroci lahko oprimejo kovčka, lahko pa je le pripomoček za potiskanje kovčka. Imajo štiri velika kolesa, ki zagotavljajo, da se kovček ne prevrne, medtem ko otrok sedi na njem. Razmik med kolesi in samim kovčkom je tako majhen, da ne more zaiti niti najmanjši otrokov prst. Notranjost kovčka je opremljena z vsem, kar imajo kovčki za odrasle, ima razne trakove za pritrditev prtljage in predalčke. Izbiramo lahko med modro, zeleno ali rožnato barvo, ponujajo pa tudi nove modele, ki spominja na belo kravico s pikami in pa čisto novi model tigra. S Trunki kovčki bo vsakršen izlet ali daljše potovanje zabava, na kateri bo otrok užival skozi igro s svojim kovčkom.

www.trunki.com

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.